02 Eylül 2024 22:57

Diploma almak için araştırma yaparken, sosyal medya platformu X'de kullanıcı adı @diplomasaticisi olan bir hesaba denk geldim. Bana tüm detayları ve çalışmaları anlatan bir mesaj ilettiler. Sağ olsunlar, gerek bilgilerini iletmelerinden dolayı, gerek yarı yarıya ödeme almalarından dolayı, gerek kendi hesaplarına ödeme almalarından dolayı, gerekse de ödeme alırken borç vesaire gibi açıklamalar yazdırmaları nedeniyle güven sağladılar. Ben de bilgi ve ödememi iletip işlem başlattım. Mezuniyetimi e-Devlet'te görmedim. Diploma da pazartesi elinizde olacak, ondan sonra e-Devlet'e giriş yapılacak denildi ama henüz bir şey yok. Eğer gelmezse ve görünmezse, hesaplarına bloke koydurup ödememi her türlü alacağım ve şikayetçi de olacağım. Gelirse de şikayetimi düzeltir, özür de dilerim.

Yorumlar (7)

Rumeysa
Rumeysa

Merhaba sonuç ne oldu peki?

Saygın
Saygın

Çok komik ya :d Sahte diploma almak için ödeme yapıyor diploma gelmeyince parasını geri istiyor. Bankaya ya da mahkemeye başvursana bir bakalım ne olacak :d :d

Görkem
Görkem

Adam diplomasını almış mezuniyeti E-devlette gözükmüş buraya görsel bırakmış sen yolunması haktır diyorsun adam almış dostum şansına küs 😃

Erdem
Erdem

Sonuç ne oldu bilgilendirir misiniz

Ömer
Ömer

Dürüst olmayan insanlar, sonunda mutlaka kendisi gibi dürüst olamayanlar tarafından yolunur. Müstahak.

Başar
Başar

Hocam tebrik ederim ya.

Murat
Murat

Dolandırmaya çalışırken dolandırılmışsınız. Bir de şikayet edeceğim diyorsun. Bu şikayet değil itiraf.