Sağlık Bakanlığı Ativan Artık Gelsin

15 Aralık 2023 09:2712.908

Ativan 2.5 mg, lütfen açık olarak piyasaya sürülsün. Bu ilacı aniden bırakırsak geleceğimizi tahmin etmek zor. Son dört günümde ne yapacağımı bilemiyorum. Lütfen, hayat kalitem ve iş hayatım için bu ilacın piyasada olması gerekiyor. Bu hayat pahalılığında çalışamazsak, durumumuzu tahmin edebiliyor musunuz? Bir ilaç, bir insanın hayatını, yaşam standardını, çocuklarını ve eşini nasıl etkileyebileceğini düşünün. Bu yüzden ilacın aniden kesilmesi doğru değil. Neden bu insanlar düşünülmüyor? Bu yüzden ilacın piyasaya sürülmesi gerekiyor. Dört günüm kaldı ve bu durumu düşünmekten kendimi daha da kötü hissediyorum. Dört gün sonra ne olacağını hiç tahmin bile edemiyorum. Lütfen gereğini acilen yapın, çünkü bu bir ilaç ve psikiyatrik hastalıkların ne olduğunu yaşamadan anlamak mümkün değil. Acilen gereğini yapın, lütfen bir dakika bile geçirmeden. Bu kadar insanı mağdur etmeye hakkınız yok.

Yorumlar(26)

12 Mart 2025 00:52

Ativan tüm ülkelerde farklı isimler ile satılıyor, reçeteli olarak satılan bu ilacı o ülkeden reçetelenmiş bir şekilde eczaneden satın alabilirsiniz, ben Almanya'da doktora yazdırıp eczaneden aldım.

25 Şubat 2025 00:05

CİMER'e müracaat ettim, Sağlık Bakanlığı 2025 ilk çeyrekte tekrar piyasada olacak diye cevap verdi,2. Müracaatıma ise 2025 Mayıs diye cevap verildi, vatandaş kimsenin umurunda değil, inanmıyorum artık, yurt dışından temin ediyorum, çok zor oluyor, muadili de yok, resmen sorumsuzluk. Allah yardımcımız olsun.

14 Şubat 2025 15:50

Merhabalar maalesef ativan hala piyasada yok. Yeni antidepresan ilaca başladım onun etkisini görene kadar ataklarımda sadece ativan etki ediyor (daha önceki tercübelerim) zanax vb. Hep denedim etkisini göremiyorum. Her sabah aynı sıkıntılarla uyanmak beni mahvetti lütfen getirin bu ilacı

7 Nisan 2024 20:24

Xanax veya rivotril biraz yakın ama aynı etkiyi vermiyor ben de çok mağdur oldum 7 yıldır kullanıyordum ama 1 aydır kullanamıyorum. Ama alışıyo beyin merak etmeyin. Mecburen alışmak zorunda.

15 Ocak 2024 20:11

Bugün pfizer ile görüştüm 2024 yılında hiç yok satışı ativanın maalesef piyasadan kaldırılmış. Muadili çıkacak mı diye sordum onu da bilmiyorlar

12 Ocak 2024 18:54

Xanax denedinz mi peki ben bugün ona başladım ama ativandaki iyiliği göremedim maalesef hastalığımın nüksetmesinden çok korkuyorum

12 Ocak 2024 05:32

Naptın kardeşim buldun mu ilacı bende 3 yildir kullanıyorum içmediğim acillik oluyorum

9 Ocak 2024 21:06

Merhaba geçmiş olsun bulabildinz mi ilacı

Sağlık Bakanlığı Ativan 2,5mg Gelsin Artık!

1 Mayıs 2024 17:597.808

Uzun zamandır ativan 2,5 mg bulamıyorum. Türkiye genelinde ilaç yok gerçekten çok zor durumdayım işimi bırakmak zorunda ...

1 Destek

Sağlık Bakanlığı Annemin İlacı İçin Yardım Talebi

18 Mayıs 2024 23:283.569

Allah aşkına Sağlık Bakanlığı, Ativan Expidet 2.5 mg ilacını bir an önce piyasaya sürün. Annem maalesef 5 aydır ilacı ku...

Sağlık Bakanlığı Neden Ativan Tablet Piyasada Yok?

31 Mayıs 2024 18:324.154

Ativan 2,5 mg veya 1 mg neden piyasada bulunmuyor? Panik atak hastasıyım ve en kısa sürede tekrar piyasaya sürülmesini i...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular