Hubsan Teknoloji Anonim Şirketi Https://roboking.com.tr/ Şikayet

Hubsan Teknoloji Anonim Şirketi Https://roboking.com.tr/ Şikayet
13 Mayıs 2024 23:43

Hubsan teknoloji anonim şirketi https://roboking.com.tr adresine 8804769 teknik servisi numarasıyla Roborock s5 max robot süpürgemi tamir için gönderdim. Ürünümün sıkıntılarını anlattım. Bana başka arızalar olduğunu ve onaylamam halinde ürünü göndereceklerini söylediler. 9 bin küsur lira masraf çıkarttılar. Ürünüm kaliteli bir ürün olduğu için masrafı kabullendim. Ürünüm elime ulaştı. Yaşadığım sıkıntılar çözülmemekle birlikte robot süpürgemin bataryasına hasar verilmiş ve ürünüm tamire gitmeden önce bütün evi süpürebilen bir cihaz iken geldiğinde bataryası ölmüş bir vaziyette olduğunu gördüm. Ürünü tekrar servise gönderdim ve cevap olarak bu sıkıntının kendilerinden kaynaklanmadığı cevabını aldım. Ürünüm tek seferde evi süpürürken şimdi 3 defa batarya doldurmaya şarj yuvasına dönüyor. Şimdi soruyorum 24 saatte bir evi süpüremeyen robot süpürgeyi kim ne yapsın? Bana verilen cevap gerekli ödemeyi yapmam şartıyla bataryayı yenileyecekler yönünde. Cihazımı bozan bu firmanın ürünümü eski haline getirip paramı iade etmesini talep ediyorum. Cihazım eskiden çok daha iyi iş görüyordu. Bu firmadan hukuk yoluyla da şikayetçi olacağım.

14 Mayıs 2024 11:18

14 Mayıs 2024 11:16

14 Mayıs 2024 11:21

Kesinlikle bu cevabı kabul etmiyorum. Ben cihazı 1 aydır kullanamıyorum zaten. Bataryanın arızası sizden geldiği gün oldu. Bu bir tesadüf olamaz. Cihazıma hangi parçayı taktıysanız ondan kaynaklı bir arıza olduğunu düşünüyorum. Öyle olmadığını iddia ediyorsanız ispatlayın. Cihazıma eski parçalarını takın ve çalıştırın. %69 şarja geldiğinde direkt %19 a düşecek mi buna bakın. Eğer öyle olursa dediğiniz gibi batarya bitmiştir. Ama öyle olmaz devam ederse sizin parçalarınız benim robotumu bozmuş demektir. Bunu anlamak için robotuma eski parçaları takmanız yeterli. Çok zor bir şey istemiyorum. Robotumun bataryası sizin yaptığınız işlemle bozuldu. Bunu telafi etmenizi istiyorum. Makinede hiç olmayan bir sorun oluşturdunuz. Ve biz yapmadık deyip sıyrılmak istiyorsunuz. Önceki arıza kaydım kayıtlı. Mahkemeye başvuracağım. Robotumu eski haline getirecek misiniz getirmeyecek misiniz?

Emir sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 21:18
Emine sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 23:54
Melek sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 12:47
İade Edilmeyen Ücret Ve İletişim Sorunları
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 17:28
Hubsan Roboking Ayıplı Ürünün Arkasında Durmuyor
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 10:33