Mert sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Ltr 125

23 Temmuz 2024 21:12

Merhabalar, Ben Kocaeli'de bayinizden RKS ltr 125 motor aldım. Motoru bayiden aldığım gün, 500 metre sonra bozuldu ve çalışmadı. Servise gitti, 1 hafta sonra motoru tamir ettiklerini söyleyip geri verdiler, ancak evime ulaşamadan tekrar bozuldu ve çalışmadı. 2 Temmuz’dan bu yana serviste ve sorunun ne olduğunu söylemiyorlar, ayrıca çözüm de bulamıyorlar. 23 Temmuz Salı günü servise gittiğimde servis kaydı açılmadığını, kayıtsız işlem yapıldığını öğrendim. Motoru satın aldığım bayi servise getirdiği halde. Servise geldiği gün ve kaldığı günler için kayıt açmasını istedim. Geçmişe dönük kayıt açamadıklarını söylediler. 23 Temmuz'da ait servis fişi oluşturulup tarafıma verilmiştir ve motoru farklı bir servise, motorcuya göndermişler. Orası da servis kaydı açmamış henüz. Bu motorun kusurlu mal olarak bana satıldığını düşünüyorum ve iadesini talep ediyorum. RKS motor alacak arkadaşlara tavsiye 2 kez düşünmeleridir. Servisten servise taşırlarken granajları çizilmiş, boyaları dökülmüş. 0 diye aldığım motorun geldiği hale bakın ve parasını ödedim. Bu hafta mağduriyetim giderilmediği takdirde Tüketici Hakları'na başvuru işlemlerini başlatıyorum. Teşekkür ederim.

profile profile profile

RKS Motor 125R Model Motosiklette Bitmeyen Arızalar

23 Kasım 2024 11:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 18:07
Yeni Aldığım Motorun Fabrika Hataları Ve Bayi İlgisizliği
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 09:08

Batuhan