Retrobet Paramı Sıfırlattı Çeşitli Bahanelerle

23 Temmuz 2024 15:02502

Retrobet sitesi el değiştirmiştir. Artık eskisi gibi güvenilir değil. Çekim yapacaktım baktım bakiyemi sıfırlamışlar. Çünkü kazanınca hemen Ben bizzat bunu kaç gün önce yaşadım. Sonra Çeşitli bahanelerle bakiyemi sildiler bende de oldu pek inanmıyordum ama oldu maalesef dikkat Retrobet

25 Temmuz 2024 08:41

Retrobet sitesi artık eskisi gibi güvenilir değil benimde bakiyemi sildiler dikkat edin el değiştirmişler galiba paraya hemen çöküyorlar yüksek kazanınca ama düşük çekimde sıkıntı yok 1000 TL gibi ama 50 bin falan çekemezsiniz bu sitede paraya çeşitli bahanelerle çöküyorlar dikkat

23 Temmuz 2024 16:54 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Emrah İ., 29480411 numaralı şikayet üzerine gerekli incelemeler başlatılmıştır. Konu hakkında detaylı bilgi sistem üzerindeki kayıtlı numaranız üstünden verilecektir. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Retrobet

Emrah
23 Temmuz 2024 18:33

Çözüme kavuşmadı ve bakiyem hala 43.700 TL sildiniz. Üyeliğimi iptal edin diyorum kaç kere mail attım hala üyeliğim silinmemiş tam bir tuzak

24 Temmuz 2024 16:40

Sözde pragmatik itiraz etmiş kazanca biliyorsun kazandığımız zaman paraları oyun sağlayıcılar siteye gönderiyor bunlarda paraya çöküyor bedavadan birikim yapıyorlar. Bunlar çarpma modunu açmış herkes dikkatli. Olsun lütfen sonra başka bahaneler üretiyorlar pragmatik şirketine ya da egt. Ya da lisansına şikayette bulunun.

24 Temmuz 2024 16:36

Evet aşağıda şikayetim mevcut kanıtlar her şey var tek ben değil bu şikayetler artıyor artacakta herkesi her yerde bilgilendirin her mecrada forumda kanalda.

24 Temmuz 2024 13:21

Arkadaşlar bu şahısların kullandığı banka Payfix hesaplarına ait kişilerin adres tel doğum tarihi ne isterseniz tüm bilgileri elimde mevcuttur aynı yamuğu banada yaptılar isteyene gönderirim gerekeni yapın.

Retrobet Çekim Kısıtlaması Paramı Çekemiyorum

25 Temmuz 2024 22:54332

Retrobet sitesi çekimimi kısıtladı, para çekimi yapamıyorum. Acil çözüm istiyorum. Parayı kaybedince sorun yok, kazanınc...

5 Ocak 2024 23:40134

Retrobet sitesi daha önce paramı ödemedi, sonra da 'Şikayeti silin, 5 yıldız verin, ödeyeceğiz' dedi. Şikayeti sildim ve...

Güvenilir Sandığım Sitede Aniden Sıfırlanan Bakiye Şoku

11 Aralık 2024 01:57634

Retrobet e 500 liralık yatırım yaptım. Instagram'daki linkten giriş yaptım ve 15k bakiye yaptım. Bir önceki çekim işlemi...