Requlogia Satış Takımının Saygısızlığı

31 Mart 2023 13:22

Minecraft sunucuları için plugin paketi satışı yapan Requlogia takımının setuplarında ki hata için Discord sunucularında bir Ticket açtım ve gayet sorunumu insani bir üslupla dile getirdim. Birlikte proje yönettiğim arkadaşım setup'ı kendilerinden satın alan şahıs. Bana paket lisansına sahip olmadığın için yardımcı olamam dendi ardından ben de kendilerine lisanslı bir paketi kullandığımı isterlerse bunu kanıtlayabileceğimi söyledim. Bunun üstüne laubali, aşağılayıcı bir tavırla bana, Ne yaptığınızı sormadım üye değilsiniz dedim cevabı verildi. Ben de bunun ardından inanılmazsınız yazdım. Sonuç olarak Discord sunucularından engellendim.

04 Mart 2024 13:40 (Şikayetten 11 ay sonra)

Koral

Şöyle de Bir Açıklık Getireyim Orada!250 Olan ürün https://jaredproject.com/urunler/plugin-paketi burada hepsi ucuz burada alın

Koral

Arkadaşlar Bende Kerem Arkadaşımıza Katılıyorum Yakında Minecraft Sunucusu açacağım Dedim Güzelcene Sorularımı Sordum Adam Gibi Yani Doğala Olarak Yakında Alacağım İçin Soru Sormam Lazım Yetkililerin Bana Dediği Şey Şu Siz Satın Alımı Yapmayı Ben Hiçbir Şekilde Almanızı Önermiyorum Destek Ekibi Dahil sunduğu Fiyatlar Dahil Çok Pahalı Satıyorlar Saten Sattığı Paketlerin Çoğunu Ücretsiz bir Şekilde Bulabilirsiniz Yaptıkları Tek Şey Paketleri Az bir şey Düzenleyip Satıyorlar Saten o Kadar Kodu Yazmak Onların Destek Ekibi Max 10 kişi 10 kişiyle olabilecek Bir iş değil dediğim gibi hiçbir Şekilde Önermiyorum 2 gün sonra altıktan sonra yine destek açarsınız yine size de aynı şeyi yaparlar.