Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Şikayetim Var Renault'tan

Şikayetim Var Renault'tan
27 Eylül 2024 23:50

Renault Fluence aracım var, 2 yıldır kullanıyorum. Vites kutusunu kontrol ediniz diyor, viteslere geçmiyor. Ve iki defa şanzıman beyni aldım. Bize de yazık, gerçekten Renault yetkililerinden bu soruna bir çözüm bulmalarını talep ediyorum. Çünkü kronik hastalığı var bu aracın. Renault gibi bir kuruluşun bu tür araçları nasıl piyasaya sürdüklerine de anlam veremiyorum.

08 Ekim 2024 20:15

Merhaba daha önce de bu platformda şikayetimi dile getirmiştim. Renault aracım var sürekli vites konusunda sıkıntı yasıyorum. Renault olarak yetkililer en kısa sürede dönüş yapıp sorunumu gidermek için yardımcı olacaklarını söylediler. Ama ne yazık ki bir haftadan fazla oldu ne arayan var ne de soran. Renault markasını tercih ettiğim için pişmanım ve Renault'un böyle olduğunu bilmiyordum Çünkü araclari hep kronik hastalıklı ve randıman alınmıyor. Çözüm süreci adına sizi hiç umursamıyorlar. Aracım Şu anda çalışmıyor mağdur durumdayım

Ek
30 Eylül 2024 11:12 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Ekim 2024 11:32

Bugün 5 gün oldu ve henüz hiç kimse iletişime geçmedi benim ile

Mert
Mert

Şanzıman şikayetim olmuştu benimde, açtırıp tamir ettirdim ama bazı şikayetlerim devam etti, sonra bir usta bana "şanzıman yağ sensörü" nden olabileceğini söyledi, şimdilik düzeldi, siz de baktırın. Umarım çözersiniz.

Renault Fluence Vites Beyin Arızası

30 Ağustos 2024 21:50
Renault Fluence Vites Beyin Arızası
Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Renault Fluence Otomatik Şanzıman Hatası

Hüsamettin