Alperen sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 07:58

Megane 4 aracım 2400 km den önce uyarısı veriyordu. AdBlue ekledim ve fullendi ama aynı hatayı vermeye devam ediyor ve ekranda aynı hata yazmaya devam ediyor. Yardımcı olur. musunuz. Daha önce yaşayan arkadaşlar olduysa neden olduğunu bana da söyleyebilir misiniz

12 Haziran 2024 11:58

Aracımda AdBlue 2400 den önce öngörü uyarısı veriyordu daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda bu problemin Renault tarafından bu seferlik karşılanacağını söylediler ve çok ilgilendiler teşekkür ederim fakat daha sonra beni Ankara akbak yetkili bayisine yönlendirdiler. Bende yetkili servise gittim ve durumu izah ettim fakat ilk gittiğim andan itibaren müşteri temsilcisi Mete beyin oldukça kaba ve senli benli konuşmasıyla karşı karşıya kaldım. Benim asıl sorunumla ilgilenmedi. Sizi aradılar beni buraya yönlendirdiler dememe rağmen biz arayanı nereden bileyim bana öyle bir bilgi gelmedi dedi. Daha sonra gelmişken bakımda yaptırmak istedim ve aynı işlem için iki üç defa farklı fiyat çıkardı ve bunu söylediğimde beni azarlamaya kalkıştı. Çok kötü hizmet aldım. Ayrıca telefonda da gel buraya ben sana anlatacağım gibi tabirlerde bulundu. Araç bakımı yapıldı fakat Renault' ın beni yönlendirdiği AdBlue problemi hala çözülemedi. Mete bey Araba ya bizde bir hafta on gün boyunca kalacak veya başka bir servise sorun dedi. Müdür bey başka bir araç gelirse sizi tekrar çağıracağız ancak bu çözümü yapabileceklerini iletti ama hala bir dönüş olmadı. Müşteri temsilcisi Mete beyin kaba ve iş çözmez tavırlarından ve asıl sorunlarım çözülememesinden çok mağdur oldum.

12 Haziran 2024 11:30

22 Mayıs 2024 14:56

Megane 4 aracım 2400 km den önce uyarısı veriyordu. AdBlue ekledim ve fullendi ama aynı hatayı vermeye devam ediyor ve ekranda aynı hata yazmaya devam ediyor. Yardımcı olur. Musunuz. Daha önce yaşayan arkadaşlar olduysa neden olduğunu bana da söyleyebilir misiniz

Ek
21 Mayıs 2024 14:20 (Şikayetten 6 saat sonra)
21 Mayıs 2024 22:44

Merhaba dönüş olmadı

21 Haziran 2024 09:06

Merhaba, hala bir dönüş olmadı ve problemim çözülmedi

23 Temmuz 2024 11:19

Renault müşteri hizmetleri ve yetkili servisleri olarak gerçekten tamamen umursamaz ve iş bitirmez bir haldeler. Bir ton para ödememize rağmen vasat bir hizmet kalitesi gördüm. Aracımdaki problem hala çözülmedi ve bugün tam iki ay oldu. Ben buraya yazmadığım sürece geri dönüş asla alamıyorum. Geri dönüş yapıldığında da sadece özür dileyip, problemi en kısa sürede çözeceklerini söylüyorlar. Renault müşteri hizmetleri yasin bey ve Ankara'da ki tüm yetkili servislerinden şikayetçiyim, koskoca Renault 2021 model arabamın problemini söz vermelerine rağmen çözemedi. Bugün tam iki ay oldu yazıklar olsun

Kazım
Kazım

Aracımda Renault Megane 4 (2021 model faz2 1.5bludci ) aracımda AdBlue öngörünüz 2400 km az hatası vermekteydi. Aksaray Renault Bayinde 21.01.2025 tarihinde beyini sıfırla yapıp program yüklemesi yapıldı ve sorun ortadan kalktı yaklaşık yarım saat sürdü.

Oğuzhan
Oğuzhan

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ücret olarak ne talep ettiler acaba öğrenebilir miyim

Alaettin sonuçtan hiç memnun değil

AdBlue Mesafe Göstergesi Hatalı Çalışıyor, Sorun Çözülmüyor

Alaettin
14 Haziran 2025 22:18
AdBlue Mesafe Göstergesi Hatalı Çalışıyor, Sorun Çözülmüyor
Sinan sonuçtan çok memnun

Sinan
29 Mayıs 2025 11:02
"Beni arayan Y**** bey'e çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı, kendisi çok nazik bir şekilde yardımcı oldu teşekkürler."
AdBlue Uyarısı Dolum Sonrası Da Kaybolmuyor, Çözüm Bekliyorum