Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kronik EDC Problemi

Renault Kronik EDC Problemi
10 Temmuz 2024 05:25

Kronik arıza olduğu söylenen şanzıman hatası yaşıyorum. Çözülemeyen ve mutlaka yaşanması gereken vites kutusu arızası EDC şanzımanla alakalı. Renault Fluence marka 2013 model aracım var. Öncesinde hiç Renault kullanmadığım için bilmiyordum. Artık öğrendim. Satılırken bu arızanın mutlaka yaşanacağı bilgisi veriliyor mu onu da merak ediyorum aslında. Vites kutusu harareti uyarısı veriyor. Vites kutusunu kontrol ettiriniz diyor diyorda diyor yani.

13 Temmuz 2024 11:33

Renault'un hiç umurumda olmadı.

16 Temmuz 2024 12:13 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ayhan
Ayhan

Merhaba ben 2012 scenicimi renk Mais'ten sıfır almıştım. 5000 km den sonra "vites kutusu arızası" hatası ile yıllarca mücade ettim. Ankara'da gitmediğim yeterli servis kalmadı. Hatta garanti süresi içerisinde olan bu arızaya kesinlikle müdahale etmediler. Araç 100. Bine gelince, Renault Mais şanzıman değişmesi gerektiğini söylediler. Dava açmak üzere başvuruda bulundum. Uzun uğraşlar sonrası kullanıcı hatası kararı çıktı. Sadede gelirsek.continental marka ısı yalıtımlı EDC beyini taktırınca sorun kökten çözüldü. 2 sene evvel 3000 $ mal olmuştu. İsterseniz Ankara daki ustanın telefonu verebilirim.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Renault EDC Şanzıman Sorunları

18 Mayıs 2024 21:22
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kronik EDC Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Hasan
05 Kasım 2024 15:55
Kronik EDC Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
02 Haziran 2024 00:00