Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Realme Garanti Boşuna Ödüyoruz

Realme Garanti Boşuna Ödüyoruz
Rafet
04 Mart 2024 11:16

Media Markt Gaziantep şubesinden dört ay önce Realme 11 Pro model bir telefon satın aldım; fiyatı yaklaşık 15000 TL idi. Ayrıca, satış temsilcileri tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışıldım ve sonunda ekstra bir hizmet olan kasko için 5000 TL ödeme yaptım. Bu kasko, ömür boyu ekran değişimi garantisi içeriyordu ve bu hizmet için de ayrıca bir ücret ödedim. Telefonu aldıktan sonra ilk sorun titreşimle ilgiliydi ve bu sebeple servise gönderdim; tamiri yaklaşık iki hafta sürdü. Daha sonra telefonum elden düşerek ekranı üst kısmından kırıldı. Bu durumda kaskonun yararını göreceğimi düşünerek rahatladım. Telefonu tekrar servise gönderdim ve üç hafta sonra bana 'pert kararı alındığı' yönünde bir mesaj iletildi. Media Markt mağazasına gittiğimde, bana 10000 TL değerinde hediye çeki teklif edildi. Ben bu teklifi kabul etmedim çünkü telefonumun hurdaya çıkacağını ve bu teklifin yetersiz olduğunu düşündüm. Telefonumun geri gönderilmesini ve teklif edilen paranın yazılı bir dökümünü talep ettim. Yazılı belgeyi, şikayet etme ihtimalime karşı vermek istemediler.

Realme Elektronik Mağazasında Cep Telefonu Sigorta Sorunu

İlyas
23 Aralık 2023 09:05
Realme Elektronik Mağazasında Cep Telefonu Sigorta Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 22:31
"Realme Fazla İyi" Değil Çok Kötü!
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ta Teslimat Gecikmesi Ve Yetersiz İade Teklifi Mağduriyeti

Mutlu
25 Ekim 2025 15:29
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
25 Ocak 2024 00:03