Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Realme Ekran Işığı Sorunu

23 Şubat 2024 21:54
23 Şubat 2024 20:23

Telefon ekran ışığı gözü rahatsız edecek şekilde alçalıp yükseliyor. Cihaz sıfırdır. Hat dahi takılmadı. Kutudan çıktığı şekli bu. İki kez servise gitti servis bu cihazda sorun olmadığını söylüyor. Telefonu Media Markt mağazasından satın aldım. Media Markt mağaza yetkilileri servis sorun tespit etmezse iade alamayız diyor ve sattığı ürünün arkasında durmuyor. Servis bu arızaya sorun görülmedi diyor ve başından savıyor. Sıfır cihaz 3. Kez servise gitti. Sanırım bu sonsuz döngü sonsuza dek devam edecek. Media Marktan Realme 11 Pro satın aldığım için pişmanım.

28 Şubat 2024 21:22
Realme Ekran Işığı Sorunu

28.02.2024 Media Markt telefon servisten geldi ürününüzü formunuzla beraber teslim alabilirsiniz diye mesaj gönderiyor. 100km yol geliyorum. 40dk iade gişesinde bekliyorum. Tarafıma hatalı mesaj geldiğini ve telefonun hali hazırda serviste olduğunu öğreniyorum. Gereksiz bir yol maliyeti artı zaman kaybı. Elde var sıfır. Gerçekten şaka gibi. Hakkımı helal etmiyorum.

Gökmen
Gökmen

Aynı sorun bende de oldu. Daha sıfırken. Garantiye vermedim yazilim gelir düzelir diye. Daha gelmedi öyle bir şey. Şimdilik böyle kullanıyorum. Ama hepsinde olduğuna eminim aynı sorunun. Arkasında duran yok.

Servis defalarca yazılım yükledi. Maalesef düzelmedi. Dediğiniz gibi servis arkasında durmuyor arıza yok diyor geri gönderiyor. Ben satın aldığım yerin kapısını aşındırıp iade ettim kurtuldum. Darısı başınıza.

Cihat
24 Haziran 2025 18:52
Güncelleme Sonrası Realme 11 Pro'da Donma, Şarj Ve Ekran Sorunları
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Realme 11 Pro+ 5G Kendi Kendine Sıfırlandı, Verilerim Kayboldu, Destek Alamadım

Ömer