Diyar sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 19:26

10 Yıl Haksız ban
Çok değerli Sayın PUBG Mobile Ekibi oyun içinde yasa dışı program hile 3. Parti yazılım vs. Kullanmadım günlerdir 5 senelik emeğimin peşindeyim. Bu oyuna çok fazla para ve mesai harcadım.
Elimde hile olmadığıma dair Video kayıtları Maç kayıtları mevcut. Oyunlarımın kayırlarını çekiyorum ve oyun içinde çok fazla raporlandığım için
oyun sanıyorum ki oyun otomatik ban attı. Sizden ricam uzun süre oldu ama kimse mağduriyetimi görüp yardımcı olmuyor sizlerde biliyorsunuz ki kimsenin kimseye haksız yere böyle bir şeyi yapamaya hakkı yoktur.
Bende artık çareyi elimdeki kanıtlar her oynadığım oyunumun kayıt videoları ile hukuki yöntemlere başvurmakta buldum. Yani böylesine kaliteli bir oyunun beni haksız yere mağdur etmesi çok üzdü.
Biliyorum ki Adalet yanılmaz ve benden yana olacaktır. Hepinize Teşekkürler eder iyi çalışmalar dilerim...

عبود
Şikayeti Çözüldü

My account has been banned for 10 years in the global game PUBG Mobile. I hope you will lift the ban and help me respond to me.

عبود
Şikayeti Çözüldü

Merhaba, global oyun PUBG'de hesabım on yıldır yasaklı. Umarım benimle iletişime geçip yasağı kaldırırsınız.

27 Şubat 2024 16:58
PUBG (Pubgmobile.com) Konu: 10 Yıl Haksız Ban
عبود sonuçtan memnun

02 Mayıs 2024 23:20
Meliha sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 11:50
PUBG 10 Yıl Haksız Ban