02 Ekim 2024 09:06

Primebahis casino şirketi 150 bin TL kazanç elde etmişim. Slot oyunun 75 bin TL vermiş ama geri kalan bakiyem 75 bin TL vermemiş. Site kuralları varmış, ne bileyim 50 katı kadar çekim yapabilirsin, geri kalan bakiyen siliniyor. Sitenin kuralları varmış ve Telegram'da Primebahis casino şirketinin canlı desteğine bağlanmışım. Bana diyor ki 10 bin TL IBAN payco hesabına yatır, kripto para yatır, hesabınıza 40 bin TL yatırılacak. Para tek çekim hakkınız var ve hesap numarası vermiş G**** D**** adında. 10 bin TL yatır ve hesabınıza 50 bin TL para yatırılacak. Böyle bir saçmalık mı olur? Tamam diyoruz, parayı yatırıyoruz, site canlı destek mesajlara bakmıyor. Sizden ricam, bu Primebahis casino şirketi ile tedbir alınsın ve benim maddi olarak kazanmış olduğum slot paramı geri versin. Göndermiş olduğum 10 bin TL talep etmekteyim. Böyle bir durum olmaz, nerede görülmüş ki bahis casino şirketi sizin kazancınıza karışsın? Hangi casino şirketinde böyle bir durum olmuş ki? Kazancımın 50 katı çekimini yapabilirim, yani 75 bin çekebilirsin, 75 bin çekemezsin, sitenin bakiyesine ekleniyor. Bu konu hakkında tedbir alınsın. Görselleri de ekliyorum, hepsine bakılsın.

03 Ekim 2024 14:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar Değerli Üyemiz Elchin J. 30250117 Numaralı şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Tarafınıza en kısa zamanda ulaşıp, sorununuzu gidermek için elimizden geleni yapacağımıza şüpheniz olmasın. Primebahis

Primebahis Casino Şirketiyle Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyetim

02 Ekim 2024 05:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Primebahis Kazancımın Ödenmemesi Ve Bakiyemin Silinmesi!

19 Eylül 2025 08:37

03 Nisan 2025 01:52
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Primebahis Kazancımın Haksız Şekilde Silinmesi Ve Eksik Ödeme Sorunu

14 Eylül 2025 14:36
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 22:51
Kazandığımız Parayı Çekemiyoruz: Primebahis'te Zorlaştırılan İşlemler