Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Prenses Bijuteri Müşteriye Yapılan Saygısızlık

13 Haziran 2024 19:39

Bursa asmerkez outlet AVM prenses bujiteri mağazasından çelik diye satılan bir küpe aldım. Küpe, 1 saat takmama rağmen kararma yaptı. Doğal olarak bijuteri ve aynı zamanda küpe olduğu için fişi attım. 3 gün sonra oraya gidip sattıkları ürünün çelik olmadığını ve paramın iade veya değişim olmasını talep ettim. Fakat kasada duran satış elemanı bayan, 'fiş nerede? Emin misiniz?

Gerçekten bizden aldığınıza? Size çelik diye satmamışlardır.' gibi daha yazamadığım birçok konuşma silsilesi ve mimiklerle beni hem yalancı hem de bir şey bilmez pozisyonuna sokmaya çalıştı. Peki o halde kamera kayıtlarını açın ve izleyin dememe rağmen öyle kaba ve saygısız bir üslupla davrandı ki görseniz insanın ağzı açık kalır. 'ben nereye geldim? ' dedim.

Daha sonra müdürünü zoraki aradı ve 'gidin müşteri hizmetlerini arayın. Biz bir şey yapamayız.' dedi. Sağ olsun, onlar yardımcı oldular ve değişim yapmayı kabul ettiler. Değişim yapmaya gittiğimde ise bu sefer bir kişiden gördüğüm saygısızlık üç kişi olup üçe katlandı. Genel merkezinizle görüştüm, ürünün değişimi olacak dememe rağmen 'yapamayız, fiş yok.' deyip beni göndermeye çalıştılar.

'bekle o halde, genel merkezi yanınızda arayayım.' deyince müdürünü arayıp hâlâ beni bekletmeye devam ettiler. Bu sefer kızıp 'siz neyi anlamıyorsunuz? Değişim olacak.' deyince 'siz zaten sorun çıkarıyorsunuz, ürünü alıp hemen gidin, ver şuna ürünü.' vs. Gibi daha yazamadığım birçok saygısızlıkla yüz yüze kaldım.

Burada sizin firmanıza dair okuduğum şikayetlere de dayanarak sanırım ciddi bir yönetim sorununuz var prenses bujiteri genel merkez! Şirketinizin selameti açısından bu şikayeti ve şikayetleri ciddiye almanızı tavsiye ederim. Bir daha prenses bujiteri'den ürün almak mı? Asla!

Zelal
Zelal

Beyket Perlavista AVM prenses bijuteriden toka ve küpe aldım, aldığım ürünler başka mağaza da ötünce arkasında alarm çaldıran aparatın çıkarılmadığını fark edip geri çıkarmalarını istedim. Kasiyer incelerken poşete küpeyi koymamış evde fark ettim ertesi sabah uğrayıp kendilerine küpenin onlarda kaldığını söylediğimde kabul etmediler ve alışveriş yaparken ki o incelik ve nezaketten eser yoktu sinek avlıyor olmalarının boşa olmadığını o an anladım. Ve fakat, orada müdür edasında dolaşan kadınla hemcis olmak da kader...

13 Mayıs 2024 14:02

13 Temmuz 2023 01:48