23 Mayıs 2024 12:19

Pol's markasının reçellerini denemek istemiştim. İlk reçel siparişimde kavanoz kırık olarak geldi. Kargo sırasında kırılmamış; üstelik o şekilde paketlenip gönderilmiş. Marka ile iletişime geçtim ve değişim için başka bir ürün gönderildi. Ancak bu sefer ekşimiş ve bozuk reçel gönderildi. İkinci kez gönderilen ürün için daha özenli bir gönderim beklerdim. Onlu çeşit almıştım ancak diğerlerini güvenip tadamadım bile. Gıda ürünleri olan ve tüketilen ürünlere daha fazla dikkat edilmeli. İnsan sağlığını maalesef hiçe sayan bir marka ile karşı karşıya kaldım.

23 Mayıs 2024 13:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Hale Hanım Öncelikle bize şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz, size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. En kısa süre içerisinde müşteri temsilcimiz sizlerle iletişime geçecektir.

17 Kasım 2024 10:17
Meltem sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 22:42
"Sorunum hızlıca çözüldü teşekkürler"
Nurcan sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2025 16:22
"Müşteri hizmetleri arayıp ilgilendi. Mağduriyet için hediye gönderileceğini söyledi. Teşekkür ederim"
Ümmü sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 00:00
"Markaya öncelikle teşekkür ederim bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum yanıldım, hızlı bir şekilde çözüldü sorunum Hatalar olabilir ama çözüm üretmek gerçekten zor değil. Keşke her marka ürünleri arkasında bu kadar sağlam durabilse☺️"

Aldığım Vişne Reçelleri Çekirdek Dolu Ve Firma İlgisiz

29 Temmuz 2025 13:49