Semra sonuçtan çok memnun

Polosmart Akıllı Tartı Error Hatası

22 Mart 2024 15:47
21 Mart 2024 12:50

Tartım error veriyor. Arkadaki düğmeye bastım ama yine de işe yaramıyor. Ne yapabilirim

22 Mart 2024 15:51 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

22 Mart 2024 15:53

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

05 Nisan 2024 15:01

Öncelikle Burhan beye ve diğer polosmart çalışanlarına çok teşekkür ederim. En kısa süre de bana dönüş yapılıp ücretsiz bir şekilde hizmet sunuldu. Teşekkürler iyi ki polosmart 👍

15 Şubat 2025 14:47
Polosmart Akıllı Tartı Error Hatası

Geçen sene Mart ayında polosmart akıllı tartımın bozulduğunu yazmıştım ve sağ olsunlar dönüş yapıp değiştirmişlerdi ama daha bir sene olmadan tartım yine çalışmıyor yaklaşık 1 aydır bozuk ekranda hiçbir yazı yok açılmıyor. Polosmart'tan yine duyarlı bir davranış bekliyor ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Semra

Öncelikle Burhan beye ve diğer polosmart çalışanlarına çok teşekkür ederim. Kısa süre içinde bana dönüş yaptılar ve cihazımı ücretsiz kargo ve ücretsiz tamir ile onardilar. Kendilerine ve firmaya her şey için çok teşekkür ederim.

Polosmart Akıllı Tartı Bluetooth Bağlantı Sorunu

08 Mart 16:47