Polisan Boya Kapatmıyor, Kapatıcı Özelliği Yok

06 Haziran 2023 15:08

Polisan elegans yarı mat 6860 beyaz kum boya aldım duvara 2 kat vurdum hala hiç boyanmamış gibi kapatmıyor. Tam bir hayal kırıklığı. Her fırça izi altta kalıyor daha kaç kat kaç kilo boya yapmam lazım bir odayı. Şikayetimin çözülmesini istiyorum. Polisan güvendiğim marka daha önce kullandığım markaydı ama bu sefer olmadı.

06 Haziran 2023 12:34

Polisan elegans yarı mat 6860 boya aldım. 2 kat vurma rağmen boya kapatmıyor izleri belli ediyor kapatıcı özelliği yok. Daha kaç kat vurmam gerekiyor bilmiyorum. Daha önce de bu marka kullandım ama bu sefer hayal kırıklığı oldu. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

06 Haziran 2023 12:33

07 Haziran 2023 12:19 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

13 Haziran 2023 09:57

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

20 Haziran 2023 21:11

Bilgilendirme derken sadece arandım bu renkte oluyor denildi. Açık renk olduğundan denildi o kadar. 2 kati daha fazla boya kullandığımla kaldım o da tam olmadı

Fatih
Fatih

Aynı problemi bende yaşadım. Polisan elegans yarı mat beyaz kum ürününü katalogdaki gibi beyaz beklerken ürün duvarda sarıya yakın krem gibi durdu. Bir de alttaki boya daha acık bir renkte olmasına rağmen 3 kat boya yapmamıza rağmen izler yine de kapanmadı. Fazladan 1 kova daha boya almak zorunda kaldık. Bu sene kayınpederimin evini boyatacağız ama Dyo Teknoplast tan şaşmayacağız. Polisan bu sorumsuzlukları ile çok müşteri kaybeder. Ürününün arkasında duracaksın.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Boya Pişmanlıktır, 35 Kilo Boya 120 Metre Kare Evi Boyayamadı

Merve
26 Mayıs 2023 15:49
Polisan Boya Pişmanlıktır, 35 Kilo Boya 120 Metre Kare Evi Boyayamadı
Mübeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Mübeyyen
27 Haziran 2023 11:09
Polisan Boya Renk Kapatmama
İlke sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Beyaz Kum Elegans - Ci-6860 Boya Tutmuyor

İlke