Seda sonuçtan hiç memnun değil

Pınar Optik (Merzifon) Acuvue Oasys Lens Aldım. Memnun Kalmadım Ve Yardımcı Olunmadı

26 Mart 2024 18:47

19 Mart 2024 tarihinde P**** Merzifon şubesinden acuvue oasys lens aldım. Miyop astigmatım ve iki gözüm farklı numara. İlk kez lens kullanıyorum. Hatta kullanamıyorum. İlk taktığım andan itibaren lensler gözümde inanılmaz bir batma ve yanma hissi yaptı. Birkaç saat gözümde zor tuttum. Bir sonra ki gün doktoruma gittiğimde bana lensimin çapının numarasının gayet uygun olduğunu ancak göz kuruluğum olduğunu söyledi. Lensimin markasını değiştirmeyi deneyebileceğimi söyledi. Ve kuruluk için damla verdi. Daha sonra optikçim ile iletişime geçtiğimde bana doktor o zaman bir marka önerseydi bu en iyi lens vs gibi konuştu. Firma ile iletişime geçip döneceğini söyledi. Bana lens markasının solüsyonunu verdi. Ücretsiz olduğu adı altında verdi. Verdiği solüsyonun zaten son kullanma tarihi 1 ay gibi bir süre idi. Kendisi önceki gün de tarih yakın olduğu için bana başka bir marka solüsyon satmıştı. Solüsyondan kaynaklı sorun yaşamış olabileceğimden bahsetti. Ancak yine hiçbir fark olmadı lensleri kullanamıyorum değişim vs olmadı. Anlayacağınız 2700 TL ödeme yaptığım lensler elimde kaldı. Para da havada. Optikçi hiçbir şekilde ürünün arkasında durmadı en iyi lens olduğunu söyleyerek beni bir nevi başından savdı.

Aldığım Lenslerde Sürekli Aşınma Ve Kopma Sorunu, Mağaza İlgisizliği

03 Ekim 2025 21:13
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 00:50
Zarife sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 18:07