Safacan sonuçtan hiç memnun değil

Safacan
09 Ocak 2024 23:09

28.08.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım Philips marka The One 65 PU8808 4K UHD TV'de ekran pikselleşmesi ve hızlı hareketlerde görüntü bozukluğu vardı. Servisi aradık; değişim yapıldı ancak gelen televizyonda da aynı şekilde görüntü bozukluğu ve pikselleşme problemi mevcut, ek olarak ekranda bulutlanma şeklinde çizgiler var. Yüksek ihtimalle bize defolu ürünler gönderiliyor. Değişimlerde de bu sorunlar yaşandığı için servisi tekrar aradık, video ve fotoğraflar gönderdik ancak onlar tarafından 'Hiçbir şey yok, TV sağlam' denildi. Biz de bunun üzerine Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Ürettiğiniz ürüne sahip çıkın. Hiçbir şekilde bir daha Philips marka bir ürün almam. Bu şikayetim, Philips'in arıza olmadığını iddia ettiği ikinci gelen TV ile ilgilidir.

04 Mart 2024 21:18

2 aydır servis ve Philips servisle uğraştırıyorsunuz bizi 2 ay önce aldık aldık 7 gün sonra servis çağırdık ekranda çizgi var dedik normal dendi film izlerken pikselleşme var dedik normal dediniz ekranımda gök kuşağı var bunu da onaylamayı düşünmüyorsunuz sanırım Philips pişmanlıktır pişmanlık Philips Google TV 65 inç kod 8808 sorunum hala çözülmüyor yasal tüm yolları deneyeceğim bilginize yardımcı olursanız da seviniriz.,

07 Şubat 2024 18:50

Kolay gelsin Philips servisine televizyonumun arzalarini ve videoları nı verdik müfettişlerden haber bekliyorum diyor 1 ay olacak neredeyse hiçbir cevap yok Philips Google TV 8808 TV panellerinde arıza varsa müşterilerinizi mağdur etmeyin markanıza güvenmiyorum artık.

profile profile
10 Ocak 2024 11:34 (Şikayetten 12 saat sonra)

Cantürk

Bende 28 aralıkta aldım aynı model TV yi ekranda bozulma var umarım aynı sorunlarla karşılaşmam, servis bekliyorum.

Cüneyt

Siz ne yaptınız? Değişim ya da iade yapıldı mı size?

Cüneyt

Bende de aynı sorun var, değişim yapılmıyor. İncelemek için TV yi alacağız götüreceğiz deniyor. Alıp götürüp ne yapılacak acaba hiç bilmiyorum. Keşke bu TV yi almasaydım.

Safacan

Ben değişti şimdi Sahip çıkmıyorlar mallarına Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum sorunlu sanırım hepsi

Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

Mücahid
25 Ocak 2024 12:22
Philips TV Işık Sızması Sorunu
Philips TV Işık Sızması Sorunu

Philips TV'nin Kronik Arızası Ve Güven Kaybı

Ali
04 Mart 16:34
Philips TV'nin Kronik Arızası Ve Güven Kaybı
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Aziz
05 Mart 17:09