PHILIPS TV PS5 HDMI Bağlantı Hatası

15 Şubat 2024 20:021.593

Merhabalar.
Ne yaparsam yapayım ps5 oyun konsolunu bağlayamıyorum. Farklı olarak 3 TV de denedim herhangi bir problem yaşamadım. Kabloları, girişleri vs. Ne varsa denedim olmuyor.
TV'ye laptop falan bağlıyorum HDMI girişlerinde de problem yok. Ne yapsam çözemiyorum. İlgilenirsiniz sevinirim.

16 Şubat 2024 10:17 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine ayrıntılı bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

19 Şubat 2024 22:13

Standart uygulanması gereken yöntemleri mail atma gereği neden duydunuz ki? Zaten kablo girişlerini kontrol etmem gerektiğini, güncellemeleri yapmam gerektiğini vsvs. Buraya kadar yazma durumumdan çıkarım yapın lütfen artık. Bu şekilde mi yaklaşıyorsunuz müşterilerinize? Çözüm yönteminiz bu mudur? Sorun hala devam ediyor. Bu denli bir markanın bu denli basitliği çok can sıkıyor.

Yüksel
Yüksel
5 Eylül 2024 16:43

PS5 i güvenli modda açıp ekran çözünürlük ayarlarını değiştirirseniz sorun düzeliyor.

Philips Televizyonda Kronik HDMI Görüntü Problemi Ve Çözüm Talebi

Caner
23 Eylül 2025 23:041.332

Philips 58pus8505 model televizyonumu Ağustos 2021’de Amazon Türkiye’den satın aldım. Yaklaşık 3 haftadır tüm HDMI giriş...

Philips Televizyonda Kronik HDMI Görüntü Problemi Ve Çözüm Talebi
2 Destek

Philips TV HDMI Sorunu Çözümü

26 Mart 2024 23:263.245

55PUS7002 TV'de HDMI sorunu yaşıyorum. Oyun konsolu bağlantılarını yaptığım zaman 'sinyal yok' uyarısını alıyorum; hiçbi...

Philips TV HDMI Sorunu Çözümü
1 Destek

Tümünü Gör
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Philips TelevizyondaSinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih

Gözde
Philips 50pus8007 TV Panel Arızası

Philips 50pus8007 TVPanel Arızası

Hakan
Philips TV Logoda Kalıyor Ve Açılmıyor!

Philips TV LogodaKalıyor Ve Açılmıyor!

Hüsamettin
50PUS8505 Logo