Philips TV Kumanda Sorunu

28 Ağustos 2024 15:18

Philips TV kumandası çalışmıyor. Ürünü 10.06.2024 tarihinde aldım, kuruluma Arsel Elektronik geldi. İlk başlarda sağ tuş yarım yamalak çalışıyordu, zamanla düzelir dedim. Fakat düzeleceği yok. Arsel Philips servisini aradım, garantiden yaparız dediler. Garanti belgesi vs. Götürdüm, kumanda satmaya çalışıyorlar. Bunların tamiri yok diyorlar, geri döndüm. Tekrar telefon açıyorum, 'Gelin bakalım o zaman' diyorlar. Götürüyorum, 'Kumanda 5 gün burada kalacak' diyorlar. Ben 5 gün ne yapacağım diyorum, 'Bizim yapabileceğimiz bir şey yok' deniyor. Bugün tekrar aradım, 'Getirin' dediler. Arkadaş burada dendi, eşim götürdü kumandayı. Tekrardan 'Burada yok, bakan arkadaş 5 gün kalacak' deniyor. Philips müşteri hizmetlerini arıyorum, 'Servisi arayın' diyorlar. 3 ayı bile dolmamış TV'nin kumandası için oradan oraya, oradan oraya gönderiliyorum. 30-40 bin TL'ye televizyon alıyorsun, kumandası bozuk çıkıyor. Güvendikleri servis üzerine bir de kumanda satmaya çalışıyor. Bir kumanda için bu kadar uğraşacaksak, Allah korusun TV bozulursa neler yaşarız insanı düşündürüyor.

28 Ağustos 2024 15:31 (Şikayetten 12 dakika sonra)
Alican
Alican
29 Ağustos 2024 11:47

Cevap olarak hiç servise götür diyorlar benim sorunumu zaten servis çözemiyor ki

Fatma sonucu yetersiz buldu

Philips TV Değiştirilen Kumandamın Orijinal Olmadığını Düşünüyorum

22 Eylül 2023 10:33
Philips TV Değiştirilen Kumandamın Orijinal Olmadığını Düşünüyorum

24 Ocak 2024 12:50
philips-tv-philips-calismayan-kumanda-1.pdf
Emel sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 16:25
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 21:00
Eray sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 12:13