Didem sonuçtan memnun değil

10 Temmuz 2024 00:55

16.10.2023 tarihinde Peugeot 2008 aracımı full paket yeni aldım. 10/02/2024 tarihinde ambulans şoförünün hatası sonucu aracım önden çok küçük bir darbe aldı ve sadece plakalığı zarar görmüşken çarpma riski algılama hatası sinyali verdi. Aracımı 15.02.2024 de Peugeot Bursa/Baykar a servise verdim. Aracımın elektronik kutusunun ayağı zarar gördüğü için elektronik kutusu değişikliği yapılacağı bildirildi. Bu parçanın yurt dışından şasi numarasına göre üretileceği söylendi. Her aranmam da bu hafta, diğer hafta diyerek ertelendim. 9 Mayıs günü aracım teslim edildi. Evet parça değişimi için toplam 83 gün bekletildim. Bu süreçte kesinlikle ikame araç temin edilmedi. Akabinde aracım 20 Mayıs da motor arıza sinyali verdi. Ve teknik servis 2008 lerde böyle kronik arızaların olduğunu söyledi, bu ifadeyi yetkililere söylediğimizde kesinlikle kabul etmediler, kabul etmek 2008 leri piyasadan toplamak demek çünkü. Aracımı tekrar servise verdim. Aracım motor arıza sinyali verirken bir de ne fark edildi? Bu katalizör problemiymiş ❗yeni araç da servis sonrası tüm kontrolleri yapılıp teslim edilmiş ve herhangi bir kazaya da bulaşmadıysa bu arızayı neden verir araç hiçbir açıklama yok❗22 mayısta verdiğim aracı 10 Haziran da teslim aldım ve aracım 9 Temmuz itibariyle çarpma riski algılama arızası -otomatik hız sabitleyici arızası sinyalleri vermekte. Ve Peugeot yetkilisi bana çok enteresan ki sanki bir çözümmüş gibi yaptıkları toplantı sonucunda servise alabileceklerini söylüyor sanki bu bana yapılmış bir yardım gibi. Aracın ayıplı/kusurlu olduğu ortada 9 ay önce alınan aracımı yaklaşık 4 ayı serviste geçti ve aracım 7800 km yi geçmedi. Aracımı aldığım günden beri sorunlarla ve Peugeot un korkunç bir iletişimiyle mücadele etmekle geçti. 2008 aldığıma pişmanım kesinlikle çevremde kimseye de önermiyorum hukuki olarak aracın iadesi talebinde bulunacağız daha önce noter aracılığıyla ihtar da gönderildi. Çok yoruldum bu araç piyasadan kaldırılıncaya kadar mücadele edeceğim

profile profile

Şefik
Şefik

Yeni Peugeot partner almaya karar vermişken tesadüf sonucu şikayetleri okudum. Daha önce de buna benzer şikayetler duydum. Tam bir fiyasko. Kararımız Volkswagen Caddy bundan böyle.

Didem

Açık söyleyeyim gerçekten tasarımını beğenmiştim çok hevesle aldım. Suv sınıfında alınabilecek en iyi tercih diye düşündüm şu an baştan aşağıya fiyasko uzun yola hiç çıkmadım arıza verdiği için ilk verdiğim servis dışında başka bir yere vermeyelim sonra servisler birbirine suç atmasınlar diye. Tercihinizi bu araçtan kullanmamakla inanın büyük bir yanlıştan son dakika döndünüz, biz ekspere gösterip dava açacağız keşke ilk arıza da yapsaydım, ben yaptım acı acı tecrübe ederek siz etmeyin 👌

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Tarafından Mağdur Edildim

Merve