Her sonuçtan hiç memnun değil

Perabet Ceza Yedik, Kaybettiğimiz Yetmemiş Gibi

14 Ağustos 2024 12:47

Perabet'ten oynayan arkadaşlarım dahil hepimiz ceza yedik. Para yatırım seçeneklerinin hepsini şikayet etmişler kayıt altına almışlar. Zaten oyunlara müdahale ederek yiyorlardı bir de ceza yedik.

Banka hesaplarınız bloke oluyor bir de üstüne 70 bin ceza yedik. Bir arkadaşım sürekli oynuyor diye neredeyse hapis yatacak Perabet çalışanı gibi. Sanırım bakan a**y**'ya kadar gitmiş olay.

06 Kasım 2024 14:20

Perabet çalışanı olarak söylüyorum hiç kimsenin kazanma şansı yok herhangi bir çekim yaptığınızda listeleniyor size verilen para geri alınıyor oyunlara müdahale ediliyor bu siteden devam etmezseniz de diğer sitelerden bu siteden aldığınız para tekrar geri alınıyor Perabet özellikle slot alanının kendi yazılımlarıyla bu alanda en tehlikelisi. Müşteriler ne yazarlarsa yazsın sürekli kopyala yapıştır yapılıyor herhangi bir şekilde olumsuz bir şey yazamazsın. Özellikle sürekli yatırım yapanlar bağımlı oldukları için sürekli müdahale edilerek kaybettiriliyor çünkü sürekli para atmak zorundalar zararları var.

15 Ağustos 2024 09:52

Para yatırdım 2 gün sonra savcılıkta buldum kendimi, ceza yedim yetmedi üstüne hesaplarım bloke oldu, hesapları açmak için bu dünya yol yapıp uğraşacağız üstüne. Uyarın bu siteden oynayanları yazık vallahi yazık. Bir de arkadaşını getir onun kaybından kazan diyorlar ayıptır.

Perabet'in Sahte Üyelik Ve Güvenlik Sorunları

Vedat
12 Ekim 2024 09:08

Haksız Bahis İptali Ve Hesap Dondurma

14 Aralık 2024 02:05
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Paralarına El Koyan Site

Barış