Pati Sahiplendirme Hesabı Haksızlığı

10 Mayıs 2023 01:00

Kedi sahiplenmek için Instagram üzerinden patı_sahiplendirme adıyla bir hesapla iletişim kurdum. 0 507 789 ** ** numarasına yönlendirildim. Numara işletme hesabı olan olan veteriner kliniği adıyla kullanılıyordu. Mersin' de ikamet eden h*** b*** adına. Sahiplenmek istediğim british ve british yavru kedilerin Çanakkale 'de olduğunu söylediler. Mesajlar şu şekildeydi : hayvan sahibimiz astsubay kendisinin çapraz tayini çıktığı için ücretsiz olarak sahiplendiriyor ben evladımı para ile satmam diyor. Bu yalanları kimlere söylemişler ve ben geri iade olacak günlük kedi gelirken sigortası olacak dediler ama yanıltıldım.

Paramı da alamıyorum. Gelip alabilme şansınız var mı yerimiz Mersin merkez. İsterseniz adresinize kadar gönderim konusunda yardımcı olabilirim fakat araçlar uzun mesafeye yakıt yaktıklarından dolayı taşıma ücreti havale olarak alınıyor. Pet taksiler ile sigortalı bir şekilde veteriner eşliğinde adresinize kadar getiriliyor. Yolda 2 saat de bir araçlar mola vererek hayvanların su, mama ve tuvalet ihtiyacı karşılanıyor. Ücret sorduğumda; 820 TL tutarında bir taşıma ücreti çıkıyor. Bunun yanında yavrumuzun eski sahibinin vermiş olduğu kedinin kendi malzemeleri taşıma kafesi, adınıza düzenlenen kimliği 2 kilo ıslak maması tuvalet kumu da hediye olarak geliyor. Tr5000*******096682299 y** s** s**. Ödemenizi yapmadan önce dekontunuzun açıklama kısmına bu ücreti ne için yatırdığınızı yazarsanız elinizde resmi bir evrak olmuş olur. Ödemenizi fast ile yapıp dekont iletirseniz sevinirim. Açıklama kısmına sahiplenme taşıma bedeli yazın Instagram adreslerinde hiçbir gönderinin altında yorum yok.

Hangi taksi şirketiyle gönderim yapıyorsunuz diye sorduğumda patim güvende diye cevap verdiler. Ancak böyle bir pet taksi şirketi yok. Ayrıca Şikayetvar'da buna benzer art niyetliler olduğunu okudum. "bir kullanıcı tarafından yazılmış bu şikayeti bizzat yaşadım ve maalesef ki yanıltıldım. Kendileri hakkında bütün yasal haklarımı kullanıp işlem başlatacağım. Duygularımla oynandı ve paramla da rezil oldum. Benden 1750 lira vermemi daha sonra da 1738 lira geri iade olacağını söylediler. Daha sonra aradık telefonlara bakmadılar.

Dilek

Of ya insanların hem maddi hem manevi duygularıyla oynuyorlar

Aynı şeyi banada yaptılar

Filiz
Filiz

Aynı kişiler bana da yaptı ama ben bugün savcılığa gittim size de tavsiye ederim dekontunuzu ve yazışmaların çıktısınıda delil olarak sunun.