Halit sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 17:46

Sahip olduğum Parex Tornado ürünün başlık kısmı vidalı bağlantı noktasından fotoğrafta görüldüğü şekilde kırıldı. Olağan kullanım sürecinde bu duruma sebep olabilecek herhangi bir şey aklıma gelmiyor, ürün yer temizleme sıvıları ve su ile kullanıldı, başka bir ağır kimyasala maruz kalmadı. Olabilir deyip yedek başlık arayışına girdim, ancak üretici Parex'in kendi sitesi dahil hiçbir yerde tek başına kırılan başlık satılmıyor. En iyi şartlarda başlık+sap+yedek mop ile almak zorundasınız ve neredeyse komple set fiyatına satılıyor. Ne yapacağım konusunda kararsız kaldım; elimdeki sağlam kova, sap ve mopu çöpe atıp yeni bir set mi almalıyım? Zincirin en zayıf halkasının yedeğini satmamak bir pazarlama stratejisi midir? Umuyorum öyle değildir, zira durum çok can sıkıcı. Sorunumun çözümü için firmanın desteğini bekliyorum.

02 Eylül 2024 09:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

06 Eylül 2024 09:19
Parex Yedek Başlık Temin Sorunu

Anladığım kadarıyla Parex müşteri hizmetleri dostlar çarşıda görsün mantığı ile buradan yayımlanan şikayetlere kopyala/yapıştır cevaplar yazıp, sonra konun peşini bırakıp ilgilenmiyor. Kopyala/yapıştır cevapta belirtildiği üzere info mail adresine ekteki mesajı yolladım. Ne arayan, ne ilgilenen ne de çözüm sunan var. Sayın Parex yöneticileri, sizden bedava ürün isteyen yok, makul fiyatla ihtiyaç olan parçanın temini için destek bekliyoruz.

26 Eylül 2024 15:48
Parex Yedek Başlık Temin Sorunu

Haftalar oldu, ne buradan yazdığım şikayete dönüş yapan, ne de yolladığım e-postaya cevap yazan oldu. Bugün müşteri hizmetleri telefonunu aradım, açan yok. Son olarak buraya kopyala yapıştır yazdıkları cevapta yeralan iletişim formunu doldurdum. Bakalım ona dönüş yapan olacak mı? Hiç zannetmiyorum, marka ismine X harfini koyunca modern olunmuyor. Müşteri hizmetleri yönetimi, şikayet çözüm süreci tam anlamıyla alaturka...

Öznur sonuçtan çok memnun

Öznur
12 Temmuz 2023 17:45
"Parex kırılan parçanın yenisini ücretsiz gönderdi çok teşekkür ederim"
Parex Twister Temizlik Setimin Sopası Kırıldı
Parex Twister Temizlik Setimin Sopası Kırıldı
Kahraman sonuçtan çok memnun

Kahraman
02 Eylül 2023 16:39
"Firma iletişime geçti ve kırılan parçayı kargo ile tarafıma iletti, süreç çok kısa sürdü. Çok teşekkürler"
Parex Tornado Sıkacak Yeri Kırılması
Parex Tornado Sıkacak Yeri Kırılması

Aylin
07 Eylül 2023 15:59
Şilan sonuçtan çok memnun

Şilan
06 Temmuz 2024 23:04
"Kırılan parça için iade gerçekleştirildi çok teşekkür ederim 🥰"