Özel Ümit Hastanesi Saygısız Tavır

31 Aralık 2024 16:17

31.12.2024 vişnelik acil bölümüne eklem sırt ağrısı ve hafif öksürük üzerine başvuru yaptım hemşire yanıma geldi sizi dahiliye bölümüne sevk ettik dedi ben istemiyorum dedim bir serum bir iğne rahatlatmak için geldim muayenelerde ilaç verip gönderdiklerini belirttim bunun üzerine acilden muayene açıldı doktor çağırdı kapıdan çıkarken de bir şeyler söyledi hemşireye kendilerinin anlayacağı şekilde ***muayeneye başladı boğazıma baktı acil bişi yok dedi sırtınızı dinliyim dedi bende sırtımı açıyorum yok yok böyle dinlerim deyip kazak üzerinden dinlermiş gibi yaptı şaka gibi ya. Sonra bana EKG röntgen bir de virüs testi isteyeceğim sizden dedi vezneye gidince virüs testinin 800 lira olduğunu öğrendim döndüm siz bana 800 liralık ne testi yazdınız dedim imza atıp yaptırmayabilirsin dedi sonra ilaçlar gözüme çarptı Calpol Plus ile prednol iğne yazmış şaka gibi yani bunlar ne ya dedim onları da iptal edebilirsin dedi siz dedim bunu sırf sevk ettiniz gitmediğim için yapıyorsunuz dedim. Böyle bir muamele olabilir mi parasını vermişim muayenemi açtırmışım size bir saygısızlık yapmadığım halde girilen haller tavırlar ne kadar çirkin.

Vişnelik Ümit Hastanesi'nde Şaşırtıcı Deneyim

Mürüvvet sonucu yetersiz buldu

Medicana Hospitals Medicana İzmir'de Gereksiz Tetkikler Ve Sigorta Sorunları

14 Kasım 2024 21:52

23 Ağustos 2023 14:55
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Sincan Acil Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İddialar

19 Ocak 2024 11:33