Orva İlaç Sanayi Expigment Krem Yüzümü Mahvetti

17 Ekim 2024 13:5677.673

Doktorum expigment verdi yanına da m*** onarıcı Krem. İlk etapta expigment kremi sürmemi söyledi 1 saat sonrada onarıcı kremi dün akşam yüzümde leke olan yerlere çok ince tabaka halinde sürdüm.

1 saat sonrada onarıcı Krem sürdüm sabah kalktım yüzümü yıkarken bir sızlama hissettim yan etkileri olabilir diye düşündüm sonra güneş kremimi sürdüm 1 saat sonra yüzüme baktığım zaman krem sürdüğüm yerler kırmızı ve lekelerim koyulaştı.

1 gece de bu nasıl olabilir ben lekelerini açsın diye kullandım koyu leke yaptı eczacı mı dinlemediğime o kadar pişman oldum ki leke yapıyor bunlar dikkatli kullan hatta alma bile leken yok dedi.

O kadar hafif bir lekeydi ben takıntı haline getirdiğim için gitmiştim doktora yüzüm sizin kreminizin yüzünden mahvoldu. Bir kere kullanımda böyle bir şey nasıl olur aklım almıyor.

27 Şubat 2025 01:45

Merhaba. Cildin derinlerinde kalan lekeleri yüzeye çeker ve sonra lekeler açılır. Sabır lazım. Geçmiş olsun

21 Şubat 2025 04:45

Minnacık sürmemişsin onun için yanmıştır ben hep kullanıyorum

26 Kasım 2024 18:35

Merhabalar expigmentin yaptığı yara geçti mi acaba?

Expigment Kremi Kullanımı Sonrası Cilt Sorunları

17 Nisan 2025 09:3924.269

Expigment %2 kremi doktorumun önerisi ile sadece lokal olarak uyguladım kulak çubuğu ile yatmadan önce. Sabah ilk işim y...

2 Yorum

Expigment Kremin İçinde Cam Var