Recep sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Şikayetçiyim Oreus Group 57.000 Dolar'a Mı Vermiyor

24 Mayıs 2023 22:25

Ben de aynı durumda oreus Group 1100usde yatırdım param 37 bin dolar oldu. Paramı çekmek istedim. Finansman grubuna paranı aktardık oradan. Arayacaklar seni. Dediler arayan kişi. Bana dedi ki paran sigortalı banka hesabında duruyor BTC cüzdanı indir bize gönder 7000 dolarda vergilendirme parası var onu da gönderirsen paranın hesabına yatırır dediler ben de dedim ki biz L** hanımdan böyle konuşmamıştık benim paramı gönderin ben kendi devletime vergimi öderim neden bir İngiltere QNB Finansbank grubuna verdi o zaman o parayı unut dediler tabii ben de gittim kredi çektim a**** gibi parayı ödedim tam 15 gün aradım ulaşamıyorum dönme dönmüyorlar oreus Group L** hanım. L** hanıma mesaj attım abi tamam dedi ben senin için uğraşacağım dedi Yalnız o arkadaşların ağzı çok bozuk dedi bana dedi hakaret ediyorlar dedim söylemiş tekrar aradı beni abi dedi 5000 dolar daha göndereceksin 5.000 dolar Ne parası dedim bu da dedi şirketin avukatlık masrafları tamam dedim onu da gönderdim aradan bir 15 gün daha geçti tekrar L** hanımla mesaj attırdım döndüler bir 5000 dolar daha istediler bu neyin nesi peki dedim bu da dedi teminat parası 2500 dolar gönderdim dedim benim daha param yok anlayacağınız 14.500 dolar bankadan para çektim kredi çektim gönderdim ve sen dedi bekle dedi. Biz seni gün içinde arayacağız dedi paranı dedi BTC olarak dedi cüzdanına yatıracağız da oradan dedi sen dedi bankaya EFT iyi dedim ben de toplam dedim ne kadar göndereceksiniz toplam dedi 57.000 dolar göndereceğiz e tabii ben de sevindim yani Kim sevmez ki 3 5 10 15 20 gün derken bir ay iki ay hep böyle para hesabına yattı almadın mı yok biz gönderdik sonra L**'yı arıyorum L** abi Benden yüz çekti nişanlarda onlarla görüş onlara ulaşamıyorum telefon numaraları Aradım meşgule düşüyor Ve ne olacak dedim abi bekle dedim Parayı senin paran dedi uğraşacağım dedi ama dedi bayağı bir zorlanıyorum dedi almam için dedim Al dedim Benden sana dedim 05616****.

31 Mayıs 2023 12:13

Oreus Group 57000 USD mi vermiyor Lütfen bana yardımcı olur musunuz. Ben bu konuda onlarla üstüme de geçtim Bayağıdır. Bir yıldan fazla oldu. Ulaşamıyorum. Telefonlarıma açmıyorlar 57.000. Mağdurum Benim paramı lütfen geri ödemelerinde. Yardımcı olur musunuz bu parayı mutlaka. Evin arabaların her şeyin gitti. Saygılar hürmetler.

29 Mayıs 2023 15:42

Öncelikle Merhabalar bir şikayetim oldu oreus Group adına bana kimse dönmedi sizden ricam 57000usd mi bir an önce göndermeleri çok zor durumdayım bankalara en az 500.0000 bin tl borcum var ödeyemiyorum evim arabam her şeyim gitti elimde mağdurum Sizden ricam. Bana yardım edin.

31 Mayıs 2023 12:14

Ben Recep Keskin Burada çözüldü 6 gün önce diyorsunuz ama benim param henüz çözülmedi bana hiç gelen bir şey yok Ne arayan ne soran var Ben Param falan almadım Neden böyle gösteriyorsunuz onu lütfen açıklar mısınız

31 Mayıs 2023 12:16

Ben Recep Keskin çok üzgünüm olmayan bir şey oldu göstermek beni çok yaraladın Lütfen doğru neyse onu yazın neden 57 bin doları aldım diye gösteriyorsunuz ben hiçbir şey almadım bana henüz gelen hiçbir ne bir telefon ne e-mail ne de para var Lütfen rica ediyorum Bunu düzeltir misiniz ya da benim paramı Eğer alındıysa Benim neden haberim yok Saygılar hürmetle Selam diyorum

Hamdi
Hamdi

Recep bey siz nasıl aldınız paranızı. Bilgi verebilir misiniz Ben de paramı almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz. Teşekkürler...

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
04 Şubat 2024 23:47
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Link Yatırım Mağdur Ediyor

14 Haziran 2024 18:01
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Aroon Tradex Yatırım Yanıltmacası Ve Tehdit

08 Aralık 2024 10:36