Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Multimedya Sorunu Ve Servis Deneyimi

Serdar
07 Aralık 2024 02:12

Opel CORSA 1.2 Elegance 2022 model (2022 Aralık çıkışlı) aracımın multimedya ekranı ilk dönemlerde sık sık kararıyor ve ne arka kamera ne de navigasyon çalıştırabiliyordum, sadece radyo çalışıyor ama ekran kapkara. Kapatıp açmak işe yaramıyor. Stop edip bir süre mola verdikten sonra çalıştırınca multimedya tekrar geri geliyordu. Şikayetim üzerine servise çağırıldım, yeni bir yazılım yüklediler ve multimedya ekran kararması azaldı ama maalesef bitmedi. Aracım 60 binde ve hala ara sıra yapıyor (ayda 3-4 kez). En son serviste yine söyledim, yeni yazılım gelirse yükleriz dediler ve 1 gün sonra en olmadık zamanda karardı. Navigasyonu cep telefonumu torpidoya bantlayarak çalıştırmak zorunda kaldım. Merkeze şikayet ettim, iki gün sonra servise git, senin multimedya cihazını söküp incelemeye alsınlar, sen de bu arada multimedya cihazın olmadan aracınla devam et dediler. Yani koca Opel benim araca bu multimedya cihazının yenisini ya da ikamesini takmıyor, takamıyor ve bana yapılan öneriye bakın, ne kadar dahiyane! 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ve araba hala garanti kapsamında. Belki Türkiye'ye genel tavır böyle, ne de olsa Avrupa ülkesi sayılmıyoruz, insan yerine de koymuyorlar. Belki 'size bu kadar yeter, siz böylesine layıksınız, şımarmayın' diyorlar, bilinmez. Veya Opel'in Türkiye ayağı Türk müşteriye böylesini uygun görüyor, bilemiyorum. Avrupa'da böyle olmadığını arkadaşlarımdan biliyorum. Zaten otomatik vites bu araçlarda azıcık sıkışık trafikte start-stop sistemi ve silkme olaylarını da göz önüne aldığımda artık Opel otomatik araç almam, alınmasını da desteklemem. Zaten bu fikrimi araç konusunda görüşümü isteyen tüm arkadaşlarıma söylüyorum. Bu araçlarda da 'tepme' var ve multimedya kararması var. Almayı düşünenler iki kere düşünsün derim.

profile profile profile

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Multimedya Sorunu Çözülmüyor

Hüseyin
11 Aralık 2024 22:33
Ecevit sonuçtan hiç memnun değil

Ecevit
30 Ocak 2024 21:04

Eyüp
26 Kasım 2024 11:11
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Ekran Kararma Sorunu

20 Kasım 2023 12:54
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
02 Kasım 2023 09:01