Onreon E-ticaret Hizmet Veremiyor

27 Ağustos 2024 13:22

E-ticaret süreçlerimizi yönetmek için Onreon ile yaklaşık 11 ay önce anlaşma yaptık. İlk zamanlar oldukça ilgili olan ekip son zamanlarda telefonlarımızı dahi açmamaya başladı. Genel müdürü satış aşaması sırasında oldukça ilgiliyken satış bitiminden sonra telefonlarımızı dahi açmadı. Şimdi ise ne Genel müdür ne muhasebe ne de müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabiliyoruz. Yaklaşık 1 - 2 saatlik aramamın sonunda müşteri hizmetleri telefonumuzu açtı ancak şirket içi yönetici değişikliği sürecinde oldukları için hizmetlerde yavaşlık olduğunu belirtti. Firmanın yönetici değişikliğinden hizmet alan firmaların etkilenmesi doğru bir durum değildir. Firma tarafından mağdur ediliyoruz.

02 Eylül 2024 11:24

Müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayamıyorum. Bunun için iş ortağı olan bir firma ile iletişime geçtim kendilerini bilgilendireceklerini belirttiler. İş ortağı olan firma kendilerine bilgi vermiş ancak Onreon ekibi müşteri bize ulaşabiliyor diyerek karşı bilgilendirmede bulunmuş.

Benzer Şikayeti Var

Onreon a bizde 2 haftadır ulaşamıyoruz. Uyumsoft ile görüştüm bilgileri var mı diye. Onlarda bilgi vermedi. Firma kapandımı bilmiyorum

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 14:09

Berna