Onlineshop.com Geri Ödenmeyen Para

12 Aralık 2024 11:29

Onlineshop iş için dedi. İlk önce ufak paralar istedi, gönderdim. 50 TL istedi, 100 geri gönderdi ama sonradan 100 istedi, yine gönderdim. Sonra siteye girdim, biraz bastım bastım, 6000 daha istedi.

Karşılığında 11600 alacaksın dediler, gönderdim ama hiçbir şekilde paramı geri alamıyorum. Hesaplarında görünüyor, hâlâ benden para istiyorlar. Şu an 80.000 TL ödemem gerekiyor. Paramı geri alabilmek için ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardım edin.

Yorumlar (5)

Harun
Harun

Arkadaşlar para gönderdiğiniz ibanları kaydedip tüm her şeyiyle polise gitmeyi denediniz belki IBAN ve isim soy isim aracılığıyla yakalanırlar zannetmem ama ancak eliniz den bu gelir

Emine

Size de geçmiş olsun bende çok üzgünüm 🥺 evet ya bir de sürekli iletişimde kalalım diyorlar utanmadan hazır mısın diyorlar siz bişi yapabildiniz mi peki polise filan başvurdunuz mu yani

Emine

Bende aynı şekilde para kazanmak için girmiştim zaten eksideydim dahada eksiye düştüm ana paramı bari geri verin diyorum vermiyorlar görevini bitirmeden çekemezsin diyorlar 22000 param gitti nasıl alacağız paramızın ya çok üzgünüm iki gecedir uyku uyuyamıyorum siz bir çözüm bulabildiniz 🥺

Emin
Emin

Peki paranızı alabildiniz mi

Refika
Refika

Sizin adınıza çok üzüldüm. Maalesef 1 haftadır uyumuyorum. Sonucun ne olacağını da bilmiyorum. Sürekli mesaj atıyorlar hala bir de

Onlineshop.com Alışverişte Mağduriyet

15 Kasım 2024 19:04

Onlineshop.com'dan Paramı Geri Alabilecek Miyim?

09 Ocak 2025 17:32
Canan sonuçtan memnun