08502551948 Kime Ait

06 Ocak 2024 20:45

Bu numara hakkında henüz yeterli veri bulunmamaktadır. Ancak tanımadığınız numaralara karşı tedbirli olmanız ve kişisel bilgilerinizi paylaşmamanız önerilir.

0850 255 19 48 numaralı hat, Türkiye'de genellikle "konumdan bağımsız numara" olarak bilinen ve kurumsal firmalar, bankalar veya çağrı merkezleri tarafından tercih edilen 0850 alan koduna sahiptir. Ancak yapılan incelemelerde, bu hattın hangi şirkete veya kuruma tahsis edildiğine dair doğrulanmış resmi bir kayıt bulunamamıştır.

Genellikle bu tür numaralar pazarlama, bilgilendirme veya müşteri hizmetleri amacıyla kullanılsa da, kimliği belirsiz 0850'li hatların dolandırıcılık veya "spam" (istenmeyen arama) amacıyla kullanıldığı durumlar da sıklıkla görülmektedir. Kullanıcı geri bildirimlerinde bu numaranın SMS veya çağrı yoluyla iletişime geçtiği belirtilse de, aramanın net içeriği (kargo teslimatı, bankacılık işlemi vb.) hakkında henüz ortak bir kanı oluşmamıştır.

Güvenliğiniz için almanız gereken önlemler şunlardır:
- Arayan kişi kendisini polis, savcı veya banka görevlisi olarak tanıtsa bile, kişisel bilgilerinizi (TC kimlik no, kart şifresi vb.) kesinlikle paylaşmayınız.
- Şüpheli bir durum hissederseniz görüşmeyi sonlandırıp, ilgili kurumun resmi müşteri hizmetlerini kendi rehberinizden bularak arayınız.
- Telefonunuza gelen şüpheli linklere tıklamayınız.

Bu numara tarafından arandıysanız veya bir mesaj aldıysanız, diğer kullanıcıları uyarmak ve bilgi havuzu oluşturmak adına deneyimlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Numara hakkında bilgi paylaşmak için ya da .

1 Yorum

Serpil
Serpil

Aynı numara bana mesaj atmış. Açmadım mesajı. Kime ait olduğunu öğrenmek istiyorum.

30 Eylül 2023 10:45

30 Ekim 2023 19:45