Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 21:12

Nora isimli bahis sitesi, açıkça hile yapan bir platformdur. Hesabımda 90 TL birikmişken ve 37 katı kazanç elde etmişken, oyun on defa üst üste patladı ve hiç kazanç sağlamadım.
Bu durum bir ya da iki kez değil, sürekli yaşandı. Ayrıca, bahis ödemelerini de yapmıyor. 300'den fazla kaydım var ve sürekli 'şans' diyorlar.
Defalarca 2000 TL kazandığımda sadece 200 TL, 1000 TL kazandığımda 100 TL, 700 TL kazandığımda ise sadece 80 TL ödeme yaptılar. Denemediğim bahis stratejisi kalmadı; sürekli kaybetmek istatistiksel olarak bile mümkün değil.
Hiçbir koşulda kazandırmıyor. Durumla ilgili olarak curacao'daki lisanslarının iptali için gerekli kayıtları göndereceğim.

31 Aralık 2023 17:22

1000 TL 84 TL 1600 TL 200 TL 700 TL 40 TL ödeyip durdunuz hala şans diyorsunuz 400 kere bet aldıysak 5 inde ancak beti aldık oda 2 katı bile değil laç milyon kez çevrimde ödeme yapacaksınız 1000 lerce kayıt var yüklemiyor yoksa hepsini buraya atacağım

08 Ocak 2024 05:05

Görüldüğü gibi sürekli 1000 TL 40 TL gibi komik ödemeler yapan ya da betin en fazla yarısını ödemeye ayarlanmış soy güncü bir site uzak durmanız yararınıza binlerce kayıt var isteyene yollarım

09 Nisan 2024 18:06

Çözüm üretmek için uğraşacak larına ikna oldum hala yolun başında lar gerçi ama bu da bir ilerleme sayılır. Teşekkürler...

25 Nisan 2024 08:37

Norabahis, hile yapan ve kazandırmayan bir sitedir. Beni arayıp saatlerce konuşup ikna etmeye çalıştılar. Bende son kez şans verdim. Ama hala değişen bir şey olmadı. 1000 TL bakiye ile ilgili şikayetimi geri çekmem için geçen saatler boyunca orada 1 yılı aşkın süre geçti. Yatırım yapıyorum, 200 GB video gönderebilirim.

12 Mayıs 2024 13:27

Yine bir kez daha bahis alamadık. Şaşırtmadı, Nora Bahis sizi. Çoğu sitede 200 TL'ye 4-5 bin TL ödüyorlar, ancak bu site hiçbir bahisin ödemesini yapmıyor. Buraya yazınca da hesaba 1000 TL ekleyip, silmemiz için bizi ikna etmeye çalışıyorlar. Bunu yapacağınıza hırs ve kötü niyetten vazgeçin. Yeter ki, 10000 TL'de bir kez bile olsun bir insan ödeme alabilsin.

Vartolu
Vartolu

Kardeşim güvenilir kazanç saglıycagın site istiyorsan elitcasino tanıdıklarım 3 4 milyon parayı 3 saatte çekim yaptılar anında ödeme yapıyorlar canlı destekleri iyi ben hep ords oynuyorum milyonlar kazanamadım ama 450 500 bin aldım tek seferde 30 saniyede Payfix ödeme yapıyor

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 03:37
Hesabımı Kapatamıyor Ve Oyunlarda Sürekli Kayıp Yaşıyorum
Umut sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

06 Aralık 2024 01:42
"İlgilendiği için tufan beye çok teşekkür ederim"
Bonus İptali Ve Kayıp Para Şoku

05 Ekim 2024 12:54