Nissan Qashqai 2023 Silkeleme Problemi

Dinçer
03 Temmuz 2024 20:59

Nissan Qashqai 2023 Silkeleme Problemi hakkında;

Alındığından beri balatalar dan ses geliyor. En önemlisi araç durduğunda oto stop yapıyor ve kalkacağız zaman silkeleme yapıyor. Bunu şehir içinde giderken düşük devirlerde gaza bastığınızda daha şiddetli yaparak sürüş ve yolcu konforunu ciddi ölçüde düşüren bir durum yaratıyor.
Kısacası araç ciddi ölçüde silkeleme yapıyor. Serviste 7000km de bakıma getirdiğimizde şikayetlerimizi tekrarladık fakat Bursa Nilüfer bayisindeki usta böyle bir şey olmadığını söylüyor. 30 senedir bir çok marka kullandım maalesef Nissan'dan hiç memnun kalmadım, servisteki arkadaşların bunu hiç yokmuş gibi lanse etmelerini görev gereği anlıyorum. Bu problem ile ilgili üst merciden geri dönüş olmazsa yurt dışındaki merkez temsilciliklerine eşkale edeceğim. Problemin var olduğunu kabul edene kadar bu süreç devam edecektir. Hukuki süreçleri başlatma hakkım saklıdır.

Bilginize.

09 Temmuz 2024 13:59 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sn…Dinçer Ş., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Bilge
Bilge

2023 model Qashqai aracımızı 02.11.2024 tarihinde 15.000 bakımına Ovaakça Nissan Bayisine götürdük, bakım sırasında balatalarının sökülüp kontrol edildiğini söylediler. Aracın 15.000 km bakımından sonra da balata sesi devam etti ve gelen ses devam etmekte. 2023 model sıfır bir araba almış biri olarak ta bu durum bizi üzdü ve yordu. Maalesef sanırım kronik bir sorun var araçlarda.

Selime sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Bayisinde Yaşadığımız Sorunlar Ve Mağduriyet

Selime
31 Ağustos 2024 00:30
Nissan Bayisinde Yaşadığımız Sorunlar Ve Mağduriyet
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai 1.3 Sky Pack Araç Fren Balatası Ses Sorunu!

Gökhan
02 Temmuz 2024 12:02

Sıfır Nissan Qashqai'de Tekrarlayan Fren Balata Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ahmet
14 Mayıs 2025 13:54