Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı Üniversitesi'nin Kardeş İndirimi Yönergesindeki Tutarsızlık

Nişantaşı Üniversitesi'nin Kardeş İndirimi Yönergesindeki Tutarsızlık
05 Ekim 2024 08:32

Nişantaşı Üniversitesi yönergesinde yazmasına rağmen kardeş indirimi uygulamıyor. Kardeşlerimden biri için 1 seneden fazla süredir yüksek ücret ödüyoruz. 2022 senesinde kabul edilen yönergede her bir kardeşe indirim uygulanacağı yazıyorken görüşmede önce “bu eski yönerge şu an böyle bir kuralımız yok” dendi yeni yönergenin talebinde bulundum ve biz veremiyoruz deyip yönlendirdiler, diğer bölümden isteyince de 2022 yönergesinin son olduğu söylendi. Daha sonra “her bir diyor işte yani bir kişiye indirim uygulanır” dendi. Ben mi okuduğumu anlamıyorum yoksa üniversitelerde kimler çalıştırılıyor anlam veremedim maalesef. Bir kardeşe denmek istense bu şekilde ifade edilmezdi diye düşünüyorum. Basit bir şekilde kardeşlerden birine ya da direkt bir kardeşe denmesi gerekirdi. Her bir demek 4 kardeş de olsa her birine demektir. Umarım anlatabilmişimdir. Mailler, görüşmeler hiçbiri sorunumuza çözüm olmadı. Herhangi bir disiplin suçunda önümüze sunulacak yönerge burs söz konusu olduğunda önemsenmiyor. Demek ki içerisinde yazan herhangi bir şey görmezden gelinebilir.

17 Ekim 2023 15:09
Eren sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Geriye Dönük Bursların Ödenmesi

14 Eylül 2024 00:12

18 Ocak 2024 14:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bir Ayı Geçen Ücret İadesi Bekleyişi

16 Ağustos 2025 23:13