Nile Air'dan Saygısız Muamele

25 Aralık 2023 16:39

Kahire'ye gittiğim gezide 16 Aralık 2023 günü eşim düşerek ayağını kırdı. İlk müdahale ve alçı işlemleri Kahire'de yapıldıktan sonra 17 Aralık 2023 günü dönüş yapabilmek için Nile Air'in 11:55 Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşu (np191) için bilet aldım. Gece otelde dinlendikten sonra 17 Aralık 2023 günü sabah 09:30'da kahire havaalanı 1 numaralı terminale eşim ile birlikte giriş yaptık. Zorlukla bulduğum tekerlekli sandalye ile eşimi kontuara götürürken bir Nile Air yetkilisi bize son derece kaba bir şekilde ve bağırarak bu şekilde uçağa binemeyeceğimizi, uçağa alınmayacağımızı söyledi. Sebebini sorduğumda hiçbir cevap vermedi. Gidin başka havayollarından bilet alın şeklinde çıkışmıştır.

Defalarca tekrarlamama ve sormama rağmen hiçbir bilgi vermemiş ve uçağa bizi almamıştır. Havaalanında tekerlekli sandalye ile öylece kalakaldık. Çaresiz bir şekilde Türk büyükelçiliğini arayarak çözüm arasak da uçak saati geldi ve biz uçağı kaçırdık. Ardından eşimi 1 numaralı terminalde bırakarak, 3 numaralı terminalde bulunan Türk Hava Yolları ofisine gittim. Yakın bir saatte Türk Hava Yolları uçağı bulunmadığından bu defa şansımı Egypt Air'de aradım. Egypt Air gece uçağına bilet verebileceğini söyledi fakat eşim ve ben yorgun düşmüştük. Kırık bir bacakla sabahtan bu yana havaalanındaydık ve ihtiyaçlarımızı gideremiyorduk. Bu yüzden Egypt Air'in sabah uçağına bilet aldık. Ve geceyi havaalanına en yakın otelde geçirdik. Sabah sorunsuz bir şekilde havaalanına gidip Egypt Air ile ülkemize geri döndük. Nile Air bizi hiçbir sebep göstermeden uçağa almayarak hem uçak biletimizin yanmasına hem de gece otelde konaklamamıza sebebiyet vermiştir.

Bu sebeple uçak biletlerinin ve otel masraflarının karşılanmasını talep ediyorum. Ayrıca yapılan insanlık dışı muamele için de hukuki yolları araştırıp sonucunda başvurumu yapacağımı da bildiririm.

Mine sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 00:36

19 Eylül 2023 12:18

23 Eylül 2023 12:14
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Nadir Turizm İle Umre Yolculuğunda Yaşanan Mağduriyetler

29 Mart 2025 16:27