Nika Boutique Kargolanması Geciken Ürün

17 Nisan 2024 10:16

https://nikaboutique.com.tr den 8 Nisan pazartesi günü elbise sipariş ettim. Halen kargoya verilmedi. Bugün tarih 16 Nisan. 8 gündür üründe herhangi bir kargo hareketliliği oluşmadı. WhatsApp tan firmaya yazdım dönüş sağlanmadı.
Kartla peşini ödeme yaptım. Ürünü de 23 nisanda kullanmak istiyorum. Siparişi oluşturmadan önce firma ile iletişime WhatsApp üzerinden. Yetiştirileceğini söylemişlerdi. Ona göre sipariş etmiştim. Ürünümün kusursuz ve defosuz şekilde bir an önce karşılanmasını rica edeceğim.

Muhammet sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 00:27
"Firma tarafından kargom ulaştırıldı. Depo çıkışı bir ürün eksik geldi ancak firma temsilcisi çok ilgili davranarak eksik gelen ürünün bir üst modelini tekrar gönderim yaptı ve ayrıca hediye çeki tanımladı. İlk kargo çıkışı gecikmesi dışında genel anlamda firmadan memnun kaldım. Firma müşteri temsilcisi A*** hanıma teşekkür ederim."
Abbas sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 17:02
Sevçolak Butik İnternet Üzerinden Yaptığım Alışveriş Hala Gelmedi

Siparişim 8 Gündür Teslim Edilmedi, İletişim Sağlanamıyor Ve İade İstiyorum

31 Ağustos 2025 04:22
siparisim-8-gundur-teslim-edilmedi-iletisim-saglanamiyor-ve-iade-istiyorum-2.pdf
siparisim-8-gundur-teslim-edilmedi-iletisim-saglanamiyor-ve-iade-istiyorum-1.jpg

04 Temmuz 2024 15:28
By Türkan Özden Oyaladılar Beni De Kargomu 3 Gün Geç Çıkardılar Erken Çıkardık Deyip
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 14:23