Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Nihan Mağazacılık İade Ve Değişim Sorunsalı

29 Nisan 2024 12:48

Nihan Giyim Konya,
Kent Plaza'daki Nihan Giyim mağazasında ilk defa gerçekleştirdiğim alışverişte bir etek satın aldım. 15 gün sonra, hiçbir şekilde kullanılmamış, tadilat görmemiş ve etiketi üzerinde olan ürünü değiştirmek istedim. Ancak beğenebileceğim başka bir ürün bulamadığım için iade etmek istedim. Aynı zamanda eteğin dikişlerindeki potluk sorununa rağmen, iade talebim kabul edilmedi. Sonuç olarak kullanmayacağım bir çanta almak zorunda kaldım ve fiyatlarının yüksek olmasından dolayı ek ödeme yapmak durumunda kaldım. İade politikasını kabul etmeyen ve kendini kurumsal olarak gören bu tür bir mağazayla ikinci kez karşılaşmam ve maalesef maddi olarak bir bedel ödemem gerekti.

18 Mayıs 2024 19:33

Sayin Nihan giyim ben sizden değişim istemedim direk olarak ayıplı ürün olmasından dolayı iade istedim ve bu durum bana verilen fişte de açıkça belirtilmektedir. Siz de ürünün ayıplı olduğunu kabul etmiş olmalısınız ki yerine başka ürün gönderdiniz her neyse hu saçmalığa daha fazla maruz kalmamak adına Pazartesi günü Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım. Ayrıca sizden fatura nüshasını istememe rağmen ısrarla faturayı göndermeyişinizin altında da sakıncalı bir durum var gibi bunun içinde Gelir İdaresi başkanlığına inceleme talebinde bulunacağım. Bir isletme markasını bu kadar itibarsızlaştırmak için neden bu kadar cabalar o da ayrı konu! İyi günler dilerim

13 Mayıs 2024 12:32

Konya Kent Plaza Nihan Giyim de Nisan Ayında bir etek almıştım ve iade edemediğim için yerine çanta almak zorunda kalmıştım bu şikayetimi de daha önce yazmıştım her zaman ki gibi 6502 sayılı THK ayıplı ürün olmamısından dolayı robotik Cevap vermişlerdi. Çantayı tam kullanmaya niyetlendi ki çanta defolu çıktı. Kendilerinin ısrarla müşterilerin önüne sundukları 6502 ayıplı ürün mevzuatı gereği çantayı iadeye götürdüm çantayı evin içinden dahi kullanmama rağmen etiketini çıkarttığım için ürünü almamak için çalıştılar ve Müdüre hanımları pişkin pişkin gözümüzün içine bakarak yalan söylediler (etekle alakalı) kameraya bakalım dedim ona da imkan vermediler her neyse etiketi olmadığı için çantayı genel merkezine gönderdiler 30 iş günü süre verdiler ben kendilerinden kesilmiş olan faturamı haklı olarak istememe rağmen vermediler mail talep attım oradan da hala gelmedi bekliyorum. Sonuç olarak bu vasat markadan hala kurtulamayışımın sıkıntısı için de bekliyorum. Ve şunu ekliyorum Kanunun numarasını ezberlemeniz yetmiyor sayın Nihan markası uygulamanız gerekmektedir en azından kaliteli, malına güvenen müşteri memnuniyetini önemseyen Markalar bunu yapar siz de deneyin bence. En acil şekilde para iademi ve bana kestiğiniz faturayı istiyorum ürünün defosunun fotosu ektedir

Ek
02 Mayıs 2024 08:16 (Şikayetten 2 gün sonra)
Neriman
Neriman
02 Mayıs 2024 21:23

Evet her zaman aynı robotik cevap bu anlayışla şu zamana kadar faaliyet göstermeniz de çok garip ben de anlayışsızlığınız ve saçmalığınız için teessüflerimi iletiyorum ve tekrarlıyorum bu demode saçma mağazadan uzak durun ve durdurun saygılarımla.

17 Mayıs 2024 14:27

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 10:53

18 Mayıs 2024 16:48