Furkan
19 Mayıs 2024 14:32

Nesine bahis sitesinde maçın 31. dakikasında kupon yaptım ve onaylandı. Maçı canlı izliyorum, 2 korner oldu ve kalelere 4,5 atak gerçekleşti. 38. dakikada gol oldu ve kuponum kazandı olarak onaylandı. Ancak devamında yatırdığım parayı iade ettiler ve kazancımı vermediler. Sorduğumda, VAR'dan dolayı bir beklenti varsa ve bu gerçekleşmişse iade yapılır, gerçekleşmemişse kupon sonucunun geçerli olacağı cevabı verildi. Yani haklıyım, VAR ile alakalı bir durum yok. Yarın mahkemeye başvuracağım. Benim gibi milyonlarca kişiden bu şekilde haksız kazanç sağlandığını düşünüyorum. Ayrıca, kazandığım kuponların silindiğine şahit oldum. Denetçi atayarak şirket bünyesinde incelemeler yapılmasını ve herkesin hakkının iadesi ile şirkete gerekli cezai yaptırımların uygulanması için hukuki süreci başlatacağım.

19 Mayıs 2024 16:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

19 Mayıs 2024 16:09

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 13:09
Nesine Kazanan Kuponumun Kupon Bedelini İade Etti Kazancımı Yatırmadı
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Rasim
31 Ocak 2025 12:06

Serhan
21 Ocak 2024 22:19
Nesine Kazanan Kupon Karşılıksız Çıktı :)
Nesine Kazanan Kupon Karşılıksız Çıktı :)
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
21 Şubat 2025 02:20