Muhsine Zeynep Ortaokulu - İkizdere Servis Taşımacığı

14 Eylül 2024 14:16

Muhsine Zeynep Ortaokulu 2025-2025 eğitim yılında 5. sınıfa öğrencimi kaydettirirken servis olup olmadığını sorduğumuzda var denildi. Okulun pilot okul seçilmesi neticesinde normal okul çıkış saati 15:15 iken müfredat gereği MEB'in belirlediği zorunlu derslerin görünmesi sebebi ile çıkış saati 15:55 olarak değiştirilmiştir. Okul yönetiminin İkizdere Servis Taşımacılığı Turizm İnşaat Tic. Ltd. Şti. ile anlaşamaması üzerine öğrenciler sabah alınıp okula bırakılıyor ancak akşam eve bırakılmıyor. Benim çocuğumu okuldan alacak kimse olmadığında eğitim başlamasına 1 hafta olmasına rağmen mağduriyet yaşıyoruz ve mağduriyetimiz giderilmiyor. UKOME'nin belirlediği fiyat tarifesi 2.844 TL olmasına rağmen servis firması ile 3.100 TL'de anlaşmıştık. Servis sahibi 3.100 TL üzerine %35 fazla ücret talep ederek bu şartlar altında öğrenciyi alıp geri getireceğini belirtti. Bu servis firmasından ve okul yönetiminden, birbirleri ile anlaşamayıp biz velileri ve en önemlisi öğrencileri mağdur ettiklerinden dolayı şikayetçiyim.

Palmiye Turizm Servis Erken Alıp Erken Okula Bırakıyor

20 Eylül 2023 11:41

14 Eylül 2023 14:52

Çevre Koleji Anaokulu Servisi İle İlkokul Servisinin Birleştirilmesi

27 Eylül 2023 17:53

Modafen Okulları'nın Servis Yönetimine Olan Hakimiyetsizliği!

19 Eylül 2023 20:54
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Okul Servisi Güvenlik Ve Saygı Sorunları Velileri Endişelendiriyor

19 Eylül 2025 22:24