14 Eylül 2023 10:07

Mudanya köy- koop'dan 5 litre sızma zeytinyağı aldım ama zeytinyağ değil, içine sıvıyağ konmuş 5 litre sıvı yağa 1 litre filan konmuş resmen yanıltıldım. Çok üzücü kooperatifte bunu yaparsa biz kime güveneceğiz. Teneke açıldığı için geri de veremeyiz.

Yorumlar (6)

Ozgur

Eğer internetten ucuza alındıysanız 3 benzer isim var 500 TL altı bunun zeytin yağı olma olasılığı çok zor kooperatif olunca isminde bir aldatmaca var sanki TARİŞ bu seneki zeytinyağı fabrika alış fiyatlarını 295 TL olarak belirledi 100 TL'ye zeytin yağı olmaz olamaz genelde yapılan kanola yağı ve renklendirici bunun yanında ayçiçeği, pamuk, fındık yağı gibi şeyler konuyor, bazı marketlerde güzel komilinin 200 TL gibi sattığı yağlardan alın çok alın hatta :)

Duygu
Duygu

İki tane aldım aynı dertten yandım bildiğin su Yazıklar olsun

Haldun
Haldun

Mudanya'da böyle bir kooperatif yok kardeşim.

Suzan
Suzan

Ben gayet memnunum aroması muhteşem 5 litrelik

Ozgur

Bir kaşık içince boğazı yakar, buzlukta yarım saat içinde bir bardak donar kristalleşir, kokusu zeytin kokar tadı zeytin tadıdır eğer birisi yoksa yüksek ihtimalle palm, kolza, pamuk, kanola ayçiçeği yağıdır kimyasal boya koku vardır bunlarda çok ucuz değil gerçi ama litresi 100 TL'ye kazanırlar herhalde ama zeytinyağı 100 TL'ye olmaz bu zamanda fabrika alış 295 olmuş

Neslihan
Neslihan

Mudanya köy kop yağlarını keyifle kullanıyordum. Taki içinde pamuk yağı ve ayçiçek yağı karışımı olduğunu öğrenene kadar. Analiz yaptırın ve siz de görün.

Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Mudanya Köy-Koop Mudanya Koy Koop Sıkma Zeytinyağı Hakkında Şikayetçiyim

16 Eylül 2024 00:59