Barış sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 14:26

Yaklaşık 10 yıla yakındır üyesi olduğum Mobilbahis biraz para tutturdum diye ödeme yapmıyor. Bu 10 yıla yakın süreçte çok kez kazançlarım ve kayıplarım mevcut.
Her hafta verdikleri 2500 yatır 2500 Freebet almıştım. Her hafta alıyorum istinasız belki bir iki kere alamamışımdır 2500 TL ana paramı biraz çevirdikten sonra çekim yaptım. 2500 Freebet 7500 gibi bir rakam tutturdum. Bunu çevirirken 600 bin tl kazandım 600 TL'ye 100 bit dice oyununda birazını çektim. Sonrasında ise sweet Bonanza 1000 oyununa girdim bir miktar da orada kazandım çekimler pasif e düşmeye başladı neyse dedim yatayım sabaha gelir dedim sabah kalktım siteye giriş yapamıyorum engellenmişim mail attım. Bana dedikleri istediğimiz gibi oyuncuların parasına alabiliriz öğle bir madde varmış ekranını atacağım. Bonusu birden fazla alıyormuşum ama kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil.
Madem suistimal ediyorum daha önce niye banlamadınız

Yorumlar (8)

Salih
Salih

Naptınız alamadınız mı paranızı ;(

Yok alamadım

Ezgi
Ezgi

Benim 2milyon Tl'me el koydu aynı gerekçeyle kapattılar. Kefen paraları olsun ailesinden karısından çocuklarından çıksın içimizi yaktılar onlarında içi yansın!

Barış

Lisans mail attım bugün yine ama dönüş yok hala

Habib
Habib

Bende aynı durumdayım

Barış

Yok gitti para haber de yok lisanstan

Fatma
Fatma

Durum değişmedi galiba bizde aynı sorunu yaşadık

Lisans a yazdın mı dost

04 Mayıs 2024 12:35

Necmettin
28 Temmuz 2024 02:26

Mobilbahis Kazandığım Parayı Çekemiyorum, İşlem Donduruldu!

12 Nisan 2025 01:21