Ömer
02 Haziran 2023 11:10

Misli.com'da istatistik bilgileri yanlış sergileniyor. 02.06.2023 günü saat 12.00'da oynanacak olan Cooma Tigers -Gungahlin United fc maçı ve aynı gün saat 12.30 oynanacak olan Melbourne-Sth Melbourn maçlarına ait istatistik bilgilerinde takımların kendi aralarındaki maçlara ait ilk yarı skorları yanlış girilmiş ve buna göre kupon yapmak üzereyken farklı bahis sitesindeki istatistik bilgilerini kontrol ettiğimde aradaki farkı gördüm. Misli.com üzerindeki bilgilere göre kupon yaparsam eğer kaybetme olasılığım çok fazla. Bu problemi bugün fark ettim ama daha önce yaptığım kuponları da bu istatistiklere göre yaptım. Misli.com'un yanlış girdiği istatistik bilgileri yüzünden tahminlerim tutmamış olabilir.

02 Haziran 2023 18:32 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Üyemiz, İletmiş olduğunuz talebinize uygulamamız üzerinde yer alan mesaj kutusu / e-posta üzerinden cevap verilmiştir. Size daha hızlı hizmet verebilmek için sitemiz üzerinde yer alan iletişim formunu doldurabilirsiniz. Saygılarımızla.

Sefer
02 Aralık 2023 21:53
misli Vermediğim Takıma Mislinin Kupon Çıkarması

14 Ağustos 2023 02:03

Kazanan Bahis Kuponum Sistem Hatası Nedeniyle Kaybeden Olarak Görüldü Ve Ödeme Yapılmadı

01 Eylül 2025 02:51
kazanan-bahis-kuponum-sistem-hatasi-nedeniyle-kaybeden-olarak-goruldu-ve-odeme-yapilmadi-1.jpg

Ramazan
07 Nisan 2024 18:28