Ebru sonuçtan hiç memnun değil

MG HS Araçta Kronik Sorunlar

21 Kasım 2024 17:50

MG HS marka araç 4-5 aydır sıfır olarak alındı. MG HS araçların kronik beyin olarak sorunları olduğunu dile getirdim. Başta sorun yok gibi olsa da 2-3 adet güncelleme yüklendi ama maalesef çözüm olmadı. Şimdi sırasıyla
- MG HS Luxury araç için sorunları sıralıyorum:
* Lastik hava basıncı algılamıyor, sürekli lastik havası düşük uyarısı ekrandan hiç gitmiyor.
* Plakalıktan ötürü ön sensör ötüyordu, buna çözüm olarak plakalık sökülmesi gibi bir çözüm sunuldu.
* En kötü durum ise kamera; arka görüş tanıtımda harika kamerası varmış gibi yansıtılan MG HS Luxury araç kamerası çöplük gibi.
Sonuç olarak, sıfır alınan bu araç daha 4-5 ay olmasına rağmen tamir onarım önerisinde bulunuldu. Ben bu kadar kısa sürede kronik hasta olan araçların ya toplanması ya da değişmesini talep ettim ve etmeye devam edeceğim.

profile profile
22 Kasım 2024 09:03 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

23 Kasım 2024 10:25

Size daha önce kayıt oluşturdum. Sizler dönüş yaptınız. Yakınımda bulunan bayi beni 2 gün davet etti. Güncellemeler mevcut yüklediler ama sorunlar çözülmedi. Anlayacağınız şikayet dönüş yaptınız ama aracın arazı olduğunu göre göre kabullenmek zor geliyor galiba

26 Kasım 2024 14:21

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

02 Aralık 2024 10:13

Bilgilendirme yapıldığını söylüyorsunuz. Bakın güncelleme ile alakası yok arızalı sıfır araç mı olur. Kaç defa denediler çözülmedi yine servise çağırıyorlar sürekli servise mi gidip geleceğim her gidiş gelişim 100 km yakın ne yani işim gücüm yok hep mg servisine mi gideceğim sorunumu gerçekten çözecek misiniz yoksa böyle oyalayacak mısınız?

02 Ocak 2025 23:50

Artık bir zahmet biraz utanma olsun da bir çözüm sunsalar. Böyle çözümsüz bırakmak rezalet gerekirse üretici mg şirketinide dava ederim. Bu kadar vurdumduymaz bir şirket görmedim teknik olarak o kadar sorun yaşıyorsun. İlgi sıfır. Birkaç kez servise götürdüm ama nafile servisin herhangi bir suçu yok ataç kronik hasta arkadaşlarımda da var sorunları bitmiyor. Aman diyeyim ben hata yaptım siz yapmayın mg yerine ne alırsanız alın ama mg sakın almayın dava açacağım mahkemede görüşürüz

Volkan
Volkan

Geçmiş olsun

MG HS Luxury Araçta Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Servis Deneyimi

08 Kasım 2024 15:58
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Mg Hs Luxury Plus Kamera Sistemi Görüntü Kalitesi Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

08 Ağustos 2025 13:53