Mercure Casino Mercury Casino Sönmüş Olduğu Promosyon Deneme Bonusu Hakkımı Vermedi

26 Temmuz 2023 18:19

100 TL'lik deneme bonusu verilmedi. Bana Bonus kuralları ve şartları anlatılıyor fakat sebebi. Sebebi açıklanamadığı gibi. Ben hangi kurala takıldığımdan dolayı alamadığımı soruyorum Bana gönderilen cevap sadece. Kurallar bu şekildedir denilerek. Tek bir sebep altında. Sunulamıyor neden olduğu. Sadece verilen cevap aynı ipi aynı aileden aynı mail adresi aynı telefon hepsini birlikte bana promosyon gereklerini örnek veriyorlar.

mercure-casino-mercury-casino-sonmus-oldugu-promosyon-deneme-bonusu-hakkimi-vermedi-3.pdf
mercure-casino-mercury-casino-sonmus-oldugu-promosyon-deneme-bonusu-hakkimi-vermedi-2.pdf

İbrahim
03 Şubat 2024 23:36
Ali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betranos Deneme Bonusu Vermiyor

13 Haziran 2024 13:19
"Şikayetim çözüldü doğum tarihimi yanlış girmişim ilgilerinden dolayı müşteri temsilcisi m*** hanıma çok teşekkür ederim"
Betranos Deneme Bonusu Vermiyor

28 Kasım 2023 07:00