Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 19:46

Eylül ayında Konya'da bulunan Mega karavan şirketine bir adet çekme karavan sipariş ettim. Firma karavanı 25 gün sonra teslim edeceğini ifade etti ancak karavan aylar sonra 17 Kasım'da teslim edildi. Firma gecikmeden dolayı karavanı çekici ile bulunduğum şehre gönderebileceklerini söylediler ve öyle de yaptılar. Karavanı teslim aldığımda güneş enerji sistemindeki akülerin sözleşmede olduğu gibi lexron marka değil jelpower olduğunu fark ettim. Firma yetkilisini aradığımda tedarikte sorun yaşadıklarını, karavanı teslim edebilmek için yerli bir akü takmak zorunda kaldıklarını ancak sorun yaşarsam ya da lexron marka aküler geldiğinde hemen değişim yapabileceklerini ifade ettiler. Karavan bütün kışı park halinde geçirdi. Yoğun yağmurun yağdığı bir gün karavanı kontrol ettiğimde karavanın içeriye su aldığını fark ettim. Firma yetkilisini aradığımda her ay gezici bakım servisi çıkardıklarını en kısa sürede benimle iletişime geçeceklerini söylediler. Tabii ki arayan soran olmadı.

Su sızdırma problemini kendi imkanlarımla hallettim. Yaz gelmişti. İlk defa karavanımızla bir yerlere gidecektik. Karavanımızı aldık. Yola koyulduk. Yolda giderken trafikte diğer araçlar bizi durdurdular. Karavanın sol tekerinden duman çıktığını söylediler. Gerçekten de sol teker bir yerlere sürtüyordu. Kontrol ettiğimde tekerleğin hem davlumbaza hem de çamurluk demirine sürttüğünü fark ettim. Yolda öylece kalakaldık. Sonra karavanın içindeki eşyaları boşalttık, su deposunu boşalttık ve yavaş yavaş en yakın sanayinin yolunu tuttuk. Karavanın içi boşalmış olmasına rağmen kasisler de hala tekerlek davlumbaza ve çamurluğa sürtüyordu. İlk günden karavan tatilimiz kabusa dönmüştü. Çamurlukları söktürüp daha yüksek bir davlumbaz taktırdık. Mega karavanı aradığımda tabii ki ilk görüşmenin ardından telefonuma çıkmamayı ya da meşgule atmayı tercih ettiler. Karavan içi de sadece bir mini buzdolabı çalıştırıyor ve sadece telefonlarımızı şarj ediyorduk. Ancak ne hikmetse 2'nci günün sonunda aküler bitti. Bir şekilde güneş enerjisi sistemimiz altı üstü bir mini buzdolabına yetmiyordu. Tatilimiz kabus olmuştu, maalesef tatilimizi yarıda kesip geri döndük. Geri dönüş yolunda teker sürtmesinden dolayı karavanın lastiği patladı. Karavanı sanayiye götürdüm. Güneş panellerimi kontrol ettirdiğimde sözleşmeye yazılan lexron 205 wattlık monokristal değil 170 wattlık polikristal paneller olduğunu söylediler. Ayrıca akülerde de arızalıydı. Mega karavanın karavanları güvensiz.

profile profile profile

Mega Karavan Su Alma Sorunu

10 Ocak 2024 19:44
Mega Karavan Su Alma Sorunu

Blue Sky Karavan Kusurları

09 Kasım 2023 15:54
Salih sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 12:44
Aytech Karavanda Sorun Yaşama
Gurkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 12:01
Blue Sky Karavan Tam Bir Kabus Aman Dikkat!
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
17 Mart 2025 23:28