Ilker sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Gereksiz Ücret Alınıp Hastayı Mağdur Etmek

28 Temmuz 2023 13:46

Eşim 32 haftalık hamile ve ortalama 10-15 günde bir NST'ye girmesi gerekiyor. Daha önce Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde ücretsiz olan (2021) NST'den şimdi ücret talep etmek (245 TL). Zaten hamilelik zor ve masraflı bir süreç ve bu süreçte daha önce ücretsiz olan bir uygulamadan şimdi ücret almak tamamen mantık dışı bir şeydir. NST ücretinin muayenenin içinde olması gerektiğini düşündüğüm için bu paranın tarafıma iadesini ve NST'nin ücretsiz olmasını talep ediyorum.

29 Temmuz 2023 12:26 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın İlker D. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Ilker
04 Ağustos 2023 10:27

Hastane tarafından hemen dönüş yapıldı ama herhangi bir çözüm üretemediler. Hastane açıldığından beri NST ücretinin alındığını söylediler ama 2021 de benden alınmadığını onayladılar. Yorumsuz!

Doğum Paketi Dahilinde Acil Serviste Ek Ücret Talebi Mağduriyeti

05 Ağustos 00:22
Helin sonuçtan çok memnun

Helin
05 Şubat 2024 15:10
"Medical Park Maltepe hastanesinden Gamze hanım bizzat arayarak sorunumuzu çözüme kavuşturdu. Gamze hanıma çok teşekkür ediyorum."

Selen
16 Temmuz 2024 17:36