Harun sonuçtan çok memnun

Medica Derma Sancaktepe Şubesinde Hayal Kırıklığı: Etkisiz Tedavi Ve İlgisiz Çalışanlar

17 Ekim 2024 16:39
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Beni anlayışla karşıladılar elinden geleni yaptılar özelikle deniz hanım bana çok yardımcı oldu ona çok Teşekkür ederim”

İstanbul Sancaktepe şubesinde yüzümdeki sivilceler için işlem gördüm. Ürünlerini kullandım, hiçbir işe yaramadı. 4 seans altın iğne, 2 seans Dermapen, 6 seans hidrofacial yaptırdım ve bunların yanında onların 4-5 tane ürününü kullandım. Hiçbir çalışanı ilgili değil, baştan savma yapıyorlar. Sonra beni doktorlarıyla görüştürdüler, doktoru da hiçbir şekilde yardımcı olmadı. 'Yüzünde çok yağ var, 1 sene boyunca yeşil sabunla yıkamalısın, ondan sonra gel' dedi. Dalga geçer gibi.

21 Ekim 2024 14:15 (Şikayetten 3 gün sonra)
Harun
Harun
28 Ekim 2024 18:48

22 Ocak 2024 06:26

22 Eylül 2023 12:50

Bercislina Güzellik Merkezi Dermapen İşleminden Sonra Yüzümde Belirgin Leke Yaralar Oluştu

16 Şubat 2024 09:50

Rönesans Vip Güzellik Salonu Ayıplı Hizmet