Batikan sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 21:46

Maxwin online bahis casino sitesine üye oldum. Hoşgeldin casino bonusu olan 5000 TL aldım 5000 TL yatırdıktan sonra. Çevrim şartı bonusun 10 katı anaparanın 1 kati yazıyor sitede. Slot oyunları oynarken bakiyemi 37 bin tl' ye çıkardım çevrim şartı da baktım dolmuş, çekim. Talebi verdim. Reddedildi sebebi de çevrim şartı 331 bin tl istiyorlar. Jackpot kazancı diyorlar. Dedim ekstra bir Jackpot ya da harici bir Bonus ile kazanmadım slot oyunlarında FreeSpin yakalayıp arttırdım paramı ama otomatik cevaplarla canlı destek geçiştirdi. Okumuyorlar bile yazdığımı zaten. Yaklaşık 15 yildir çeşitli sitelerde oynuyorum ilk kez bu sitede böyle bir büyük sorun yaşadım ve üye olacak kişileri uyarmak için buraya yazmam istedim. Aman dikkat şu an sitenin adresi maxwin432.com

profile profile profile
25 Aralık 2024 21:51

Bu sitede farklı canlı destekteki kisiler ile görüşme sağladım hep otomatik cevaplar veriyorlar ekran görüntülerini de o yüzden çekip buraya koydum sizi dinlemiyor bile çözüm bulmayı bırakın... Aranma talep ediyorum https://maxcallme.com/ bu linki verdiler buraya bilgilerimi giriyorum talep oluşturulamıyor hatası veriyor bunu da belirttim canlı desteğe opera ya da Yandex web browser ile açın dedi onu da denedim. Aynı hatayı verdi, dedim olmuyor siz arayın ya da aratın neden çile çektiriyorsunuz müşteriye ama yine otomatik yanıt ve çözümsüzlük... Ben bunca yıl sonra bonusu ve cevrimi iyi diye denedim hata ettim maalesef lütfen dikkat aman diyorum bunca yildir başka şikayetim bile yok en az 50 sitede oynadım ve hiç sorun yaşamamıştım

Erdny
01 Mayıs 2025 14:19

11 Şubat 2025 23:51
Yanlış Bonus Uygulaması Ve Güven Kaybı
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Maxwin Bahis Sitesinde Adaletsiz Oyunlar Ve Çekim Sorunu: 7.000 TL Kazancım Ödenmiyor!

25 Eylül 2025 16:22
maxwin-bahis-sitesinde-adaletsiz-oyunlar-ve-cekim-sorunu-7000-tl-kazancim-odenmiyor-1.jpg

Osman
16 Ekim 2024 03:20