Matadorbet Canlı Bahis Ekranındaki Hatalı İstatistikler Güvenimi Sarsıyor

14 Kasım 10:26

Matadorbet canlı bahis ekranında sunulan istatistikler sık sık hatalı oluyor. Örneğin, maçta skor 2-1 iken sistemde 1-1 olarak görünüyor ve bu durum oranları doğrudan etkiliyor. Bu tür yanlış bilgiler, kullanıcının güvenini sarsıyor ve doğru bilgiye ulaşmamı engelliyor. Defalarca rapor etmeme rağmen herhangi bir düzeltme yapılmadı. Canlı bahis ekranındaki bu hataların acilen düzeltilmesini talep ediyorum.

Kahraman
02 Nisan 2024 00:52
Şahnur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Şahnur
20 Mart 2024 16:26
Ela sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ela
15 Mayıs 2023 00:26
"Site zararı kendisi karşıladı. Teşekkürler..."
Baran sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Matadorbet Casino Oyunlarında Sürekli Donma ve Bağlantı Sorunu Yaşıyorum

Baran
14 Kasım 10:09
"Oyun sırasında ekranın kapanması ve bahislerin kaybolması gibi sıkıntılar, yapılan altyapı güncellemeleri sayesinde artık yaşanmıyor. Farklı sağlayıcılarda da test ettiğimde her şey sorunsuz çalışıyor; oyun keyfi ve işlem güvenliği tamamen sağlanmış durumda. Bu düzeltme, platformu kullanırken hem zamanımı hem de paramı güvenle yönetmemi sağlıyor. Gerekli ilgiyi gösteren ekibe teşekkür ederim."
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
11 Eylül 2024 10:37